Σάλας: «Στον Αστέρα νιώθω πάλι ποδοσφαιριστής»

Ο Λούκας Σάλας έχει ήδη ξεχάσει την άσχημη περσινή σεζόν στη Σαν Μαρίν και δηλώνει ότι στον Αστέρα βρήκε και πάλι πίσω το χαμόγελό του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός στην diarioelzondasj.com.ar:

«Στον Αστέρα νιώθω και πάλι ποδοσφαιριστής. Στην Σαν Μαρτίν δεν το αισθανόμουν αυτό, ήταν μία από τις χειρότερες χρονιές πέρυσι. Είμαι και πάλι χαρούμενος εδώ που βρίσκομαι. Τα πηγαίνω καλά με τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή μου.

Όταν μου ήρθε η πρόταση για τον Αστέρα την θεώρησα αρκετά σημαντική καθώς μου δίνεται και πάλι η ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι. Επίσης, το γεγονός πως η ομάδα θα αγωνιστεί για το Europa League μου έδωσε ένα έξτρα κίνητρο».

Όσο για την Τρίπολη και τη ζωή εκεί είπε: «Η Τρίπολη είναι μια πολύ μικρή πόλη, πολύ παρόμοια με αυτή του Σαν Χουάν και λίγο μικρότερη. Είμαστε λίγη ώρα μακριά από την πρωτεύουσα, την Αθήνα. Έχει καλό καιρό εδώ και πολύ ζέστη, ειδικά τώρα το καλοκαίρι. Προς το παρόν η γλώσσα μου κοστίζει, δεν καταλαβαίνω και πολλά. Στην ομάδα υπάρχουν ακόμη 5 ακόμη Αργεντινοί, 3 Ισπανοί και αυτό με βοηθάει στην προσαρμογή μου. Ο σύλλογος είναι πολύ οργανωμένος».

Πάντως, ο Αργεντινός, δεν έχει και τα καλύτερα λόγια να πει για την διοίκηση της Σαν Μαρίν: «Όταν έφυγα από τη Σαν Μαρίν δεν μίλησα με κανέναν από την διοίκηση, δεν είπα αντίο καθώς δεν μου συμπεριφέρθηκαν καλά. Ήμουν λυπημένος για τον τρόπο που έφυγα. Τώρα όμως ανήκω στον Αστέρα, σε μία ομάδα όπου μου έδωσε πίσω το χαμόγελο μου».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...