Σάντσες – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αρνείται «ψαλίδι» στο μισθό και… κοστίζει 12 εκατ.

Ο Αλέξις Σάντσες δεν δέχεται την περικοπή στον μισθό του που φτάνει τα 12 εκατ. κι έτσι η Γιουνάιτεντ που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του δανεισμού του στην Ίντερ έχει ένα παραπάνω… βαρίδι να διαχειριστεί εν μέσω κορονοϊού.

Την ώρα που τα κλαμπ στην Αγγλία μάχονται με την Ένωση Παικτών για την μείωση των μισθών, οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό σταφ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ήδη συμφωνήσει να θυσιάσουν ένα μέρος των απολαβών τους, για να συνεισφέρουν στο κοινό καλό και φυσικά στον σύλλογο εν μέσω της πανδημικής κρίσης.

Αυτό, όμως, δεν ισχύει για τον Αλέξις Σάντσες, ο οποίος περνά τους τελευταίους μήνες του δανεισμού του στην Ίντερ και δεν προτίθεται να συμμετέχει στην συλλογική πρωτοβουλία.

Ο Χιλιανός μέσος δεν έχει αποδεχτεί την περικοπή στο συμβόλαιο του, που είναι ανάμεσα στα πιο «βαριά» των Κόκκινων Διαβόλων, με ετήσιο λαμβάνειν στα 12 εκατ. ευρώ.

Έτσι, με δεδομένη την απροθυμία των Νερατζούρι να τον ανανεώσουν για έναν ακόμη χρόνο, η Γιουνάιτεντ θα πρέπει να τον διατηρήσει στον κύκλο πληρωμών, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, όποτε ελπίζει να βρεθεί μία κατάλληλη πρόταση, είτε αγοράς είτε νέου δανεισμού.

Σάντσες - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Αρνείται «ψαλίδι» στο μισθό και… κοστίζει 12 εκατ.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...