Σίμος: «Ο ΟΦΗ θα ενισχυθεί στην άμυνα»

Ο Γιώργος Σίμος αναφέρθηκε στην προσπάθεια του ΟΦΗ κόντρα στον Άγιαξ, ξεκαθαρίζοντας πως η άμυνα της ομάδας θα ενισχυθεί με μεταγραφές.

Την ήττα με 6-2 από τον Αίαντα γνώρισαν οι Κρητικοί σε φιλικό προετοιμασίας στην Ολλανδία, με τον Έλληνα τεχνικό να στέκεται σε όσα θετικά στοιχεία επέδειξαν οι παίκτες του μέχρι το 60′ και να αναφέρει πως απομένουν μεταγραφικές προσθήκες στην αμυντική γραμμή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στους απεσταλμένους δημοσιογράφους:

«Παίξαμε με έναν αντίπαλο που σίγουρα είναι πιο έτοιμος από εμάς, που παίζει με ταχύτητες που θέλουμε να αποκτήσουμε. Γνωρίζω τις επιβαρύνσεις που έχουν οι παίκτες μου, όντως για 60 λεπτά η ομάδα έδειξε πολλά θετικά στοιχεία. Θα προσπαθήσουμε να τα βελτιώσουμε και να διορθώσουμε εκεί που χρειάζεται. Δεν διαχωρίζουμε την άμυνα με την επίθεση. Αμυνόμαστε όλοι, βγαίνουμε στην επίθεση όλοι. Σίγουρα, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι και με κάποιες προσθήκες που θα γίνουν, είμαστε ήδη σε συζητήσεις. Γνωρίζουμε ότι είμαστε ήδη σε ένα στάδιο επιβάρυνσης και αξίζουν συγχαρητήρια όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...