Σα να μην πέρασε μια μέρα για την Ακαδημία Τυρνάβου

Ένα χρόνο μετά τη μη δήλωση συμμετοχής στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας και τον ηθελημένο υποβιβασμό στη Β΄ ΕΠΣΛ, η Ακαδημία Τυρνάβου επιστρέφει στην Α΄1, έχοντας, όπως ήταν άλλωστε και ο στόχος του συλλόγου, «ψήσει» στη Β΄ΕΠΣΛ τα νεαρά παιδιά της Ακαδημίας, επιστρέφοντας στη δεύτερη σε τάξη κατηγορία του Νομού με μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ της.

Με πίστη στη δουλειά του, ο Νίκος Κεχαγιάς κατάφερε μέσα σε μια ποδοσφαιρική σεζόν να αναδείξει νέα ποδοσφαιρικά «φυντάνια» και να κάνει και πάλι το Νομό να μιλά για τα νέα Τυρναβίτικα ταλέντα.

Στόχος του συλλόγου είναι η άνετη παραμονή στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας, όμως… το νέο αίμα βράζει και η Ακαδημία Τυρνάβου δίνει την αίσθηση της ευχάριστης έκπληξης του νέου πρωταθλήματος του 1ου Ομίλου της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας και όσοι την υποτιμήσουν, θα την… «πατήσουν»!

Νίκος Κεχαγιάς (Προπονητής)

«Να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, γεμάτη υγεία. Για εμάς είναι μια καινούργια χρονιά και μια καινούργια κατηγορία. Είμαστε στην Α΄1 στην οποία ήμασταν και πριν δύο χρόνια από την οποία υποβιβαστήκαμε ηθελημένα, καθώς κάναμε ριζική ανανέωση στο ρόστερ μας. Πιστοί στη φιλοσοφία μας, με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, ο στόχος μας είναι να μείνουμε στη κατηγορία και να παίξουμε νεαρά παιδιά όσο το δυνατόν ελκυστικότερο ποδόσφαιρο γίνεται και να προωθηθούν σε μεγαλύτερες ομάδες».

Γιώργος Παπαδόπουλος (Ποδοσφαριστής)

«Στόχος της ομάδας μας είναι η άνετη παραμονή στη νέα κατηγορία. Μαζί με τα νεαρά παιδιά που προωθήθηκαν από τις ακαδημίες του συλλόγου θέλουμε να δουλέψουμε και να βγάλουμε στο γήπεδο ένα όμορφο αποτέλεσμα, παίζοντας σωστό ποδόσφαιρο. Όσον αφορά τον προσωπικό μου στόχο, αυτός δεν είναι άλλος από το να πετύχω όσα περισσότερα γκολ γίνεται και να βοηθήσω με τον τρόπο αυτό την ομάδα μου».

Γιάννης Παπαχατζής (Ποδοσφαιριστής)

«Θέλω να ευχηθώ υγεία πάνω απ΄ όλα σε όλον τον κόσμο. Να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά μακριά από τραυματισμούς. Ο στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και θέλουμε να την εξασφαλίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να βοηθήσουμε και τα νεαρά παιδιά να ενταχθούν στο ανδρικό τμήμα του συλλόγου, ούτως ώστε και αυτά να μας βοηθήσουν μελλοντικά».

Άλντο Σαμπανλάρι (Ποδοσφαιριστής)

«Οι στόχοι τη φετινή σεζόν είναι διαφορετικοί σε σχέση με τη περσινή χρονιά. Πέρυσι θέλαμε να ανέβουμε κατηγορία και το πετύχαμε. Φέτος θα προσπαθήσουμε για μια άνετη παραμονή στην Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας. Η ομάδα μας είναι η ίδια όπως πέρυσι και ο στόχος τόσο της ομάδας όσο και του προπονητή είναι να αναδείξουμε τους νεαρούς ποδοσφαιριστές».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...