Σερέλης: «Δεν εμφανιστήκαμε στο πρώτο ημίχρονο»

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην κακή απόδοση της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο του Nick Galis Hall ενώ αναφέρθηκε στην απόδοση του Μουρ.

«Δυστυχώς στο πρώτο ημίχρονο δεν εμφανιστήκαμε στο γήπεδο κι ενώ είχαμε μιλήσει με τα παιδιά και τους είχαμε πει να μην κοιτάξουν τη βαθμολογία. Επίσης ξέραμε ότι ο Άρης θα ήταν πιο παθιασμένος, επειδή ήταν σαν τελικός γι’ αυτόν. Δυστυχώς δεν τους πείσαμε. Και από τη στιγμή που δώσαμε το δικαίωμα στον Άρη να τρέξει στο γήπεδο, να κλείσει τους διαδρόμους και σε αυτό το γήπεδο, το πράγμα δυσκόλεψε για μας. Εμείς έχουμε πολύ δρόμο ακόμη να διανύσουμε για να διαχειριστούμε τέτοια παιχνίδια παρότι είμαστε 3οι. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για την απόδοση του Μουρ, απάντησε: «Δεν μπήκαμε σωστά στο παιχνίδι, το βασικό ήταν ότι ίσως υποθέσαμε ότι το ματς θα ήταν πιο εύκολο. Δυστυχώς όταν η ομάδα σου στηρίζεται σε ξένους παίκτες και δεν γνωρίζουν τι σημαίνει να παίζεις με τον Άρη στο Παλέ, γιατί πρέπει να το ζήσουν για να καταλάβουν, αυτά μπορείς να πάθεις. Δεν μειώνω τον Άρη αλλά ο κύριος λόγος που ήμασταν τόσο κακοί στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι δεν είχαμε τη σωστή νοοτροπία».

Σε ερώτηση για την ένταση που προκλήθηκε, είπε. «Μην με ρωτάτε εμένα. Αν δείτε εμένα ίσως ήμουν ο πιο ήρεμος άνθρωπος στο γήπεδο. Αν έχεις δει πιο ήρεμο από εμένα…».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...