Σε ένα ημίχρονο έκανε το 2×2

Μετά την Ανθούπολη, «θύμα» του Α.Ο. Ναρθακίου έπεσε και η Χαραυγή, την οποία και κέρδισε στο γήπεδο του «Θεσσαλικού» με 3 – 1, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ αρκετά νωρίς. Με δέκα ποδοσφαιριστές ολοκήρωσαν το παιχνίδι και οι δύο ομάδες.

img_2418

img_2417

Μόλις στο 21ο λεπτό ο Χρήστος Λαχανάς μετά από μπαλιά του Βιντσιάνι, έδωσε το προβάδισμα στο σκορ στην ομάδα του Δημήτρη Παππά, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 33′ να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα για διαπληκτισμό του με τον Θανάση Τσούλη των φιλοξενουμένων. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο και στην ίδια φάση αποβλήθηκε και ο Θανάσης Τσούλης.

img_2409

img_2408

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Στο 67′ ο Βασίλης Μπούσιος με πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από πάσα του Παλαμίδα, έφερε το παιχνίδι στα ίσια, για να έρθει στο 75′ ο Σιδηρόπουλος με κεφαλιά και μετά από σέντρα του Δημήτρη Τσούλη, να υλοποιήσει την ολική ανατροπή.

img_2407

img_2406

Το τελικό 1 – 3 διαμόρφωσε και πάλι με κεφαλιά, ο Σιδηρόπουλος στο 88ο λεπτό της συνάντησης.

img_2397

img_2395

Οι Συνθέσεις

img_2390

Χαραυγή (Δημήτρης Παππάς): Τζιαφέτας, Βαρσάμης, Περιτογιάννης, Ντριβαλάς, Μακρής, Βιντσιάνι, Γκουτζαμπασούλης, Καρατζής, Χατζηκαμαγιάννης, Πετράκης Χρ., Λαχανάς.

img_2383

Α.Ο. Ναρθακίου (Τάκης Ρόφαλης): Ατόσογλου, Λελετζής, Κατσικόπουλος, Καπετάνος (78′ Κατσαρός), Θάνος, Μπούσιος, Σιδηρόπουλος, Γιαντσίδης, Παπαθανασίου (55′ Παλαμίδας), Τσούλης Δ., Τσούλης Αθ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Ντανταλής, Δημήρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com