Σε Δήμο και ΔΕΥΑΛ ο Παναγιώτης Γούλας

«Για εμάς οι εργαζόμενοι στο Δήμο είναι οι βασικοί μας συνεργάτες», τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Παναγιώτης Γούλας, επισκεπτόμενος το Δημαρχείο της πόλης, συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού «Πρωτοβουλία Αξιών».

«Όπως πρέπει να δώσουμε αξία σε κάθε Λαρισαία και Λαρισαίο, για να φτάσει το αποτέλεσμα της δουλειάς μας στην καθημερινότητα του κάθε πολίτη, έτσι πρέπει να δώσουμε αξία σε κάθε εργαζόμενο στη Δήμο. Εμπιστευόμαστε το προσωπικό και το αξιοποιούμε, δίνοντας κίνητρα κι εργαλεία για να κάνει σωστά τη δουλειά του, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες», είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος.

«Γνωρίζουμε τις ανάγκες, γνωρίζουμε τις ελλείψεις , γνωρίζουμε τα προβλήματα τους. Ξέρουμε όμως και τις δυνατότητες που υπάρχουν και αυτές μπορούμε να τις αξιοποιήσουμε με πλήρη αξιοκρατία και δικαιοσύνη. Η αποκέντρωση των υπηρεσιών του Δήμου θα αποσυμφορήσει το κεντρικό κτίριο της Διοίκησης και ο εκσυγχρονισμός, η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση των πολιτών, η μετατροπή του Δήμου σε ένα σύγχρονο «έξυπνο» Δήμο, θα απελευθερώσει δυνατότητες και προσωπικό που σήμερα ασφυκτιά κάτω από τις γνωστές συνθήκες», τόνισε ο κ. Γούλας.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων επισκέφθηκε τη Δ.Ε.Υ.Α. Λάρισας, όπου και ενημερώθηκε για τη λειτουργία της επιχείρησης από τον Αντιπρόεδρό της κ. Θ. Καφφέ και τον Διευθυντή της Επιχείρησης κ. Δ. Σαββοργινάκη και συνομίλησε με τους εργαζόμενους σε αυτή.

«Ενημερωθήκαμε και για το έργο αλλά και για τα προβλήματα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης της Λάρισας, μίας από τις μεγαλύτερες της χώρας. Ο εκσυγχρονισμός της επιχείρησης, η στελέχωσή της με μόνιμο και εξειδικευμένο προσωπικό και η συνέχιση του σημαντικού κοινωνικού της έργου αποτελούν τους βασικούς άξονες της δικιάς μας πολιτικής πρότασης» είπε ο υποψήφιος Δήμαρχος, Παναγιώτης Γούλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...