Σε ρυθμούς… Γ’ Εθνικής ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας!

Σε ρυθμούς Γ’ Εθνικής κινούνται άπαντες στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Η πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΠΣ Ημαθίας προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για την επιστροφή της τη νέα σεζόν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στόχος είναι να στεφθεί αυτή τη φορά με επιτυχία.

Η ανταπόκριση του κόσμου των Τρικάλων είναι ενθαρρυντική και αυτό φάνηκε από την συμμετοχή του στην Γενική Συνέλευση που έγινε πριν από λίγες μέρες, όπου παραβρέθηκαν περισσότερα από 35 άτομα και δήλωσαν την στήριξή τους στην οικογένεια Παπαδόπουλου. Μάλιστα αποφασίστηκε να μπουν και κάποια νέα μέλη στην διοίκηση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχει συμφωνία με τον “πρωτομάστορα” της επιτυχημένης περσινής πορείας, τον προπονητή Δημήτρη Πρίντζιο, ο οποίος θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο τιμόνι των “πράσινων” (απομένει η επίσημη ανακοίνωση). Μάλιστα το τεχνικό επιτελείο θα ενισχυθεί άμεσα με την πρόσληψη ενός γυμναστή και ενός προπονητή τερματοφυλάκων.

Όσον αφορά το ρόστερ, μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνουν συζητήσεις με όλους τους παίκτες που αποτελούσαν το περσινό έμψυχο δυναμικό, ώστε να αποφασιστεί ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Στόχος είναι να παραμείνει ένας κορμός 13-14ων ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια να γίνουν κάποιες μεταγραφικές προσθήκες, με παίκτες που έχουν ήδη εντοπιστεί.

Τέλος, να σημειωθεί ότι θα γίνουν και κάποιες βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο των Τρικάλων ώστε να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει αγώνες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Πηγή: kerkidasport

The post Σε ρυθμούς… Γ’ Εθνικής ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...