Σε Τερψιθέα, Ελευθεραί & Κοιλάδα ο Νίκος Γαμβρούλας και στελέχη της «Ορμής Ανανέωσης»!

Την ευκαιρία να επισκεφτεί τα χωριά Τερψιθέα, Ελευθεραί και Κοιλάδα είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων, Νίκος Γαμβρούλας μαζί με στελέχη της «Ορμής Ανανέωσης»!

Στα τρία αυτά χωριά λοιπόν, ο Νίκος Γαμβρούλας τοποθετήθηκε ενώ είχε και την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους των χωριών, όπου δίπλα του ήταν υποψήφιοι της παράταξης όπως και ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη παράταξη «Ορμή Ανανέωσης», Δημήτρης Βλάχος.

Στη πορεία της ημέρας και στις ομιλίες του σε Τερψιθέα, Ελευθεραί και Κοιλάδα, ο Νίκος Γαμβρούλας τόνισε τη σημασία της λύσης των προβλημάτων της περιοχής, όπως φυσικά μίλησε για τις προτάσεις και τις προτεραιότητες που έχει ο συνδυασμός.

Ο Νίκος Γαμβρούλας μεταξύ άλλων ανέφερε: «Τα χωριά μας είναι τόπος πρωτογενούς παραγωγής και κατοικούνται από ανθρώπους που προσθέτουν σημαντικά οφέλη στην τοπική οικονομία. Δεκάδες νέοι άνθρωποι καθημερινά εργάζονται σκληρά σε αυτά τα μέρη και με αυταπάρνηση επέλεξαν να μείνουν στον τόπο τους και να προσπαθήσουν. Κάθε Δημοτική Αρχή, είναι υποχρεωμένη να δίνει ιδιαίτερο βάρος σε αυτές τις περιοχές και να συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της. Εμείς στην Ορμή Ανανέωσης πιστεύουμε πως τα χωριά του Δήμου μας πρέπει όχι μόνο να παραμείνουν ζωντανά με τις σημερινές χαμηλές προσδοκίες, αλλά να μπορέσουν να προσελκύσουν και πάλι νέες οικογένειες, δίνοντάς τους κίνητρα για να μείνουν σε αυτά. Ένας ισχυρός Δήμος όπως εμείς τον οραματιζόμαστε, είναι ικανός να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε τα χωριά μας να μπορέσουν να κρατήσουν τα παιδιά τους, να εργαστούν σε αυτά, να δημιουργήσουν οικογένειες και να ευημερήσουν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...