Σε τουρνουά 3Χ3 στην Πρέβεζα ο Συναδινός (pics)

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: justify; font: 12.0px Arial} Στη Πρέβεζα για τις εκδηλώσεις αθλητισμού και το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3χ3, που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Καλαθοσφαίρισης Νικόπολης υπό την αιγίδα της ΓΓΑ, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 14-15/7 ο γγΑ, Ιούλιος Συναδινός.

Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα: «Αθλητικός τουρισμός και προοπτικές ανάπτυξής του στην Πρέβεζα», στην οποία ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές ο κ. Συναδινός μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Ευστράτιο Ιωάννου, ενώ το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαϊλης Χρήστος, οι βουλευτές του νομού, εκπρόσωποι του συλλόγου ξενοδόχων, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος εκπροσώπων όλων των αθλητικών φορέων της πόλης.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη”.

Από τον γγΑ Ιούλιο Συναδινό αναλύθηκε ο σχεδιασμός της ΓΓΑ για την αθλητική ανάπτυξη στην Ήπειρο, με ιδιαίτερη έμφαση στα έργα για τις αθλητικές υποδομές του νομού Πρέβεζας. Με την ευκαιρία ανακοινώθηκε η ένταξη του έργου «Αποκατάστασης του Μηχανολογικού Εξοπλισμού του Κολυμβητήριου Πρέβεζας» στα νέα έργα του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων της ΓΓΑ, αρχικού προϋπολογισμού 290.000 ευρώ.

Έγινε ειδική αναφορά σε παραδείγματα αθλητικών διοργανώσεων που προετοιμάζονται με συνεργασία της ΓΓΑ με τους αυτοδιοικητικούς και αθλητικούς φορείς (Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας 2019 στα Ιωάννινα, Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες 2019 στη Πάτρα, δυνατότητα Ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης Ionian Regata κλπ), δίνοντας έμφαση στο πως η Πρέβεζα θα έχει τη δική της ταυτότητα στον Εθνικό Αθλητικό Σχεδιασμό.

Ο γγΑ μαζί με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, επισκέφθηκαν αθλητικούς χώρους της πόλης, όπως το κλειστό γυμναστήριο, όπου ευχήθηκε καλή επιτυχία στις αθλήτριες της εθνικής ομάδας πανκορασίδων βόλεϊ που προετοιμάζονται αυτή τη περίοδο εκεί για το Βαλκανικό Πρωτάθλημα, είδε ημιτελή έργα από την περίοδο του προγράμματος «Ελλάδα 2004» και επισκέφθηκε το κολυμβητήριο της πόλης.

Εξάλλου, η ΓΓΑ απηύθυνε τα συγχαρητήριά της στον ΑΣ Καλαθοσφαίρισης Νικόπολης Πρέβεζας για την διοργάνωση του τουρνουά μπάσκετ με συμμετοχή εκατοντάδων ομάδων και για το ευρύτερο κοινωνικό έργο που αναπτύσσει στο νομό.

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...