Σε φιλικό με την Εθνική Ενόπλων θα συμμετάσχει ο Γιαννιτσάνης

Το παρόν σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί αύριο το απόγευμα με την Εθνική Ενόπλων και τα Τρίκαλα για φιλανθρωπικό σκοπό θα δώσει ο επιθετικός της ΑΕΛ, Νίκος Γιαννιτσάνης.

Ο επιθετικός των «βυσσινί» λοιπόν, κλήθηκε να αγωνιστεί για την Εθνική Ενόπλων, προπονητής της οποίας είναι ο Θοδωρής Παχατουρίδης, με συνεργάτες τους Αλβέρτο Παπαδάκη και Γιάννη Ζαλαώρα. Μάλιστα, την ομάδα της Εθνικής Ενόπλων εκπροσωπούν οι Γιαννιτσάνης (ΑΕΛ), Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς (ΠΑΣ Γιάννινα), Κουλούρης (ΠΑΟΚ), Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος (ΑΕΚ), Κότσαρης, Σταϊκος (Παναθηναϊκός), Ταΐρης, Κύργιας (Απόλλων), Χατζητερζόγλου (Ξάνθη), Λινάρδος (Λαμία) και Καρασαλίδης (Ατρόμητος).

Πιο αναλυτικά:

«Ο Δήμος Τρικκαίων και το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας συνδιοργανώνουν Ποδοσφαιρικό Αγώνα Αγάπης για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Ενός θεσμού που έχει στηρίξει πάρα πολλούς πολίτες στα χρόνια της κρίσης, με τη βοήθεια πολιτών, φορέων, επιχειρήσεων. Αυτή τη φορά, ο αγώνας είναι ξεχωριστός, καθώς η Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων αναμετράται με την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί παρουσία του αν. Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρη Βίτσα και του Δημάρχου Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, οι οποίοι καλούν τους πολίτες να συνεισφέρουν στη σημαντική αυτή δομή, ξηρά τρόφιμα και άλλα προϊόντα, αντί εισιτηρίου. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 15:30, στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...