Σιγή… ασυρμάτου στον Απόλλωνα Πόντου

Η στασιμότητα διαρκείας, τουλάχιστον σε επίπεδο οριστικών εξελίξεων και ανακοινώσεων, παραμένει για τον Απόλλωνα Πόντου, εδώ και αρκετό διάστημα. Ουσιαστικά τους τελευταίους μήνες, μετά το πέρας του πρωταθλήματος, με τις “ζυμώσεις” και τις διεργασίες να κλιμακώνονται κυρίως “υπογείως”.

Μετά το κλίμα διχασμού και πόλωσης, ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, δεν… κουνήθηκε τίποτα το τελευταίο τριήμερο, με τον κόσμο να αγωνιά και να είναι σταθερά σε… αναμμένα κάρβουνα. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που “τρέχει” σχεδόν όλα τα ζητήματα, φέρεται να διαβεβαιώνει ορισμένους έμπειρους παίκτες του περσινού ρόστερ (όπως Βεργώνης, Καλογέρης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Αμαραντίδης, ίσως και άλλοι) για θετικές εξελίξεις άμεσα, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Οι αναζητήσεις για ανεύρεση χορηγιών είναι στην κορύφωσή τους για τους Πόντιους, αλλά δεν υπάρχει κάτι απτό, για νέο βασικό χρηματοδότη-επενδυτή (ή έστω συμπαίκτη ή… γενναίες χορηγίες και πηγή εσόδων), πρόεδρο (μετά την παραίτηση του Γιώργου Γιακουμίδη), έναρξη προετοιμασίας (φτάσαμε Δεκαπενταύγουστο), ρόστερ, μπάτζετ και στόχους, ενώ υπάρχουν και οι περσινές οικονομικές εκκρεμότητες.

ΠΗΓΗ: arenafm

The post Σιγή… ασυρμάτου στον Απόλλωνα Πόντου appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...