Σιμόες: «Αδικο, φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά»

Ο Αντρέ Σιμόες τόνισε ότι όλοι στην ΑΕΚ θα πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για την ομάδα και για όσα έκανε και στην Ουκρανία, παρά τον αποκλεισμό, με τόσες απουσίες.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της Ενωσης μιλώντας στην Cosmote TV.

Για το αν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο μερικές φορές είναι άδικο. Ψάχναμε ένα γκολ που μας έλειψε και στα δυο παιχνίδια. Η Ντιναμό είναι μια μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Θέλω να συγχαρώ την Ντιναμό για την πρόκριση, αλλά για εμάς είναι άδικο».

Για το πού κρίθηκε τελικά η πρόκριση: «Δεν πρέπει να επικεντρωθούμε στις χαμένες ευκαιρίες. Τις χάσαμε γιατί τις δημιουργήσαμε. Αυτός που προσπαθεί να βάλει γκολ είναι κι αυτός που χάνει το γκολ. Πρέπει να είμαστε περήφανοι».

Για την κίτρινη κάρτα που δέχθηκε τόσο νωρίς τόσο ο ίδιος όσο και ο Γαλανόπουλος και πόσο δύσκολο είναι να παίζεις σχεδόν σε όλο το ματς με κίτρινη: «Είναι αλήθεια πως και οι δυο δεχθήκαμε τις φάσεις. Όμως και οι δυο τις δεχθήκαμε σε φάσεις που ο αντίπαλος μας είχε περάσει και έπρεπε να γίνει το φάουλ. Φεύγουμε με το κεφάλι ψηλά, κάναμε πολύ μεγάλο παιχνίδι».

Για τη συνέχεια: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε, επειδή στο ποδόσφαιρο δεν προλαβαίνεις ούτε να το γιορτάσεις, ούτε να στεναχωρηθείς, είναι να κοιτάξουμε τώρα τον Ατρόμητο. Πάντα έχει η ΑΕΚ υψηλή αυτοπεποίθηση. Κοιτάμε τη συνέχεια».

Διαβάστε ακόμη: Οι παίκτες της ΑΕΚ σε «ακτίνες»

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...