Σκουρτόπουλος: «Άθλος η παραμονή, πιάσαμε το ταβάνι μας»

Εμφανώς ικανοποιημένος ήταν ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά την εξασφάλιση της παραμονής για τον ΓΛ Φάρο, παρά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό.

Ο κόουτς των Θεσσαλών δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα: «Τελείωσε για εμάς το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το οποίο δεν ήταν του ενδιαφέροντός μας. Παρόλα αυτά τα παιδιά έκαναν μία αξιοπρεπή εμφάνιση με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει. Η ομάδα έχει κουραστεί. Παρά την ήττα είμαστε στην ευχάριστη θέση να πανηγυρίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία, κάτι το οποίο το αξίζαμε και με το παραπάνω.

Η ομάδα λειτούργησε. Έπιασε το ταβάνι της. Έκανε όλα αυτά που έπρεπε να κάνει. Χάσαμε κάποιες καλές ευκαιρίες για να έχουμε τις έξτρα νίκες αλλά αν αναλογιστούμε τι έχει συμβεί όλη τη φετινή σεζόν αυτό που καταφέραμε δεν είναι μια απλή επιτυχία, είναι ένας άθλος. Έχουμε ζήσει απίστευτες καταστάσεις και δε θα ήθελα να τις απαριθμήσω τώρα. Αυτό που μας ένωσε και μας κράτησε είναι οι εξαιρετικές σχέσεις μεταξύ μας που προερχόταν από τους πολύ καλούς Έλληνες, τον Μπαρτ, τον Σάφτενααρ και τους υπόλοιπους ξένους μας.Τους ευχαριστώ πολύ. Ανταποκρίθηκαν σε ό,τι είπαμε.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης όλους τους συνεργάτες μου, τον Αβραάμ (Παπαδόπουλο), τον Άκη (Καλαϊτζάκη), το Χρήστο (Χαλίτσιο) το Θωμά (Γιαννόπουλο) και το Χάρη (Δημόπουλο). Επίσης το γιατρό μας τον κ. Μπασδέκη και τον κ. Καλαμπάκα, το φυσικοθεραπευτή μας. Καθώς και τη Χριστίνα (Σκέντζιου) που έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα μας το τελευταίο διάστημα. Έτσι όλοι μας φτάσαμε στο σημείο να πανηγυρίζουμε σήμερα την παραμονή μας.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω το στενό πυρήνα αυτών των φιλάθλων που ήταν στο πλευρό μας φέτος και σε καλές και σε κακές στιγμές. Ελπίζουμε του χρόνου να υπάρχει και συνέχεια. Δε γνωρίζω τι θα γίνει ακόμα αλλά εύχομαι να πάνε όλα καλά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...