Σκόνδρας: «Έχει δημιουργηθεί καλό κλίμα» (vid)

Ο Γιάννης Σκόνδρας μίλησε για την προετοιμασία της Λαμίας μιλώντας για τους στόχους της ομάδας, αλλά και το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια.

Αναλυτικά όσα είπε στο Lamia TV:

«Η προετοιμασία πάει πολύ καλά, σιγά σιγά μπαίνουμε σε φουλ ρυθμούς. Ξέρουμε ότι η προετοιμασία είναι δύσκολο κομμάτι για όλους τους ποδοσφαιριστές και γενικά όλες τις ομάδες. Από εκεί και πέρα με αφοσίωση και πολύ δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε, ήρθαμε εδώ με σκοπό να δουλέψουμε σκληρά ώστε αυτά που θα δουλέψουμε να βγουν κατά την διάρκεια της σεζόν και νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τους στόχους της ομάδας: «Στόχοι της ομάδας είναι να σωθούμε από νωρίς και από εκεί και πέρα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και αν σωθούμε από νωρίς, νομίζω πως το μυαλό όλων μας θα είναι να πάμε ακόμα πιο ψηλά και γιατί να μην τερματίσουμε και πιο ψηλά από πέρσι».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Το κλίμα είναι πολύ καλό, οι ποδοσφαιριστές είναι καλά παιδιά. Γενικά και οι νεαροί και οι παλιοί έχουμε δημιουργήσει ένα καλό κλίμα, είμαστε όλοι φίλοι μεταξύ μας και νομίζω αυτό κάνει καλό στην ομάδα».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...