Σοκαριστική φωτογραφία του νεκρού Μάικλ Τζάκσον!

Σοκαριστική φωτογραφία του νεκρού Μάικλ Τζάκσον!

Διέρρευσε στο διαδίκτυο μια νέα φωτογραφία που παρουσιάστηκε στο δικαστήριο και απεικονίζει το ολόγυμνο σώμα του νεκρού Μάικλ Τζάκσον.

Είχε προηγηθεί μια άλλη φωτογραφία, μόνο που σε εκείνη το σώμα του βασιλιά της ποπ ήταν καλυμμένο με ένα σεντόνι. Στη νέα φωτογραφία, σύμφωνα με τη The Hollywood Gossip, το σώμα του Τζάκσον είναι εξαιρετικά αδυνατισμένο και ταλαιπωρημένο.

Η κόρη του διάσημου τραγουδιστή, η 13χρονη Πάρις κατηγόρησε τον γιατρό του τραγουδιστή πως ενώ όπως ο ίδιος έχει πει, έχει σώσει πολλούς ανθρώπους που έχουν πρόβλημα με την καρδιά τους, εντούτοις τον πατέρα της δεν τον έσωσε.

Η μητέρα του τραγουδιστή άφησε την αίθουσα του δικαστηρίου πριν από την ανατριχιαστική εικόνα του νεκρού Μάικλ.

Σημειώνεται ότι ο αναπληρωτής ιατροδικαστής είπε πως ο“Τζάκσον ήταν πιο υγιής σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους στην ηλικία του”, ενώ πρόσθεσε πως “δεν υπήρχε κανέναν ίχνος λίπους ή χοληστερόλης στα τοιχώματα της καρδιάς του”.

Επίσης απέκλεισε την εκδοχή της ανθρωποκτονίας από οξεία δηλητηρίαση ενώ απέρριψε τους ισχυρισμούς ότι ο τραγουδιστής από μόνος του πήρε τα φάρμακα όσο ο γιατρός ήταν στην τουαλέτα αφού σύμφωνα με τον ιατροδικαστή σε δύο μόνο λεπτά ο Τζάκσον δεν θα προλάβαινε να κάνει κάτι τέτοιο.

Τέλος κατηγόρησε τον γιατρό ότι δεν είχε τον κατάλληλο εξοπλισμό που θα έλεγχε ποια είναι η σωστή ποσότητα Propofol που θα έκανε τον τραγουδιστή να κοιμηθεί και όχι να πεθάνει.

Πηγή: cosmo.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...