Σοκ στον Εδεσσαϊκό, ρήξη χιαστών ο Καρακούτης!

Όσκαρ ατυχίας για τον Γιώργο Καρακούτη στον Εδεσσαϊκό.

Το κλίμα “βαραίνει” ακόμα παραπάνω στην ομάδα της Πέλλας, μετά τα γεγονότα της Κυριακής με τα Γιαννιτσά, αφού άπαντες “πάγωσαν” με τον σοβαρό τραυματισμό του Σερραίου επιθετικού, την Τετάρτη στο ενδοοικογενειακό φιλικό με την Κ17, που βγήκε πολύ… ξινό.

Ο Καρακούτης (βοήθησε στην περσινή πορεία σωτηρίας των «πράσινων» και ανανέωσε) σε μια διεκδίκηση τραυματίστηκε στο γόνατο («γύρισε»), η μαγνητική “έδειξε” ρήξη χιαστών και ο άτυχος επιθετικός των “πράσινων” θα περάσει άμεσα την πόρτα του χειρουργείου στη Θεσσαλονίκη, χάνοντας ουσιαστικά την υπόλοιπη χρονιά.

Πλέον, οι επιλογές στη γραμμή κρούσης για τον Ηλία Σαπάνη ελαττώνονται, με το βάρος να πέφτει για το “9” στους Παπαδημητρίου και Λαφαζανίδη (εκτός αν γίνει έκτακτη μεταγραφή) και φυσικά με βοήθειες από τους άλλους επιθετικογενείς παίκτες (Ταουσιάνης, Ντόγος, Σφέτκος, Καραγιάννης, Τσιάκαλος κ.α.).

Για την έξοδο της Κυριακής με τον Μακεδονικό, όπου οι “τριαινοφόροι” θα επιδιώξουν μια νέα αρχή, απών θα είναι και ο Γκαρακλίδης, που παραμένει τραυματίας.

ΠΗΓΗ: arenafm

The post Σοκ στον Εδεσσαϊκό, ρήξη χιαστών ο Καρακούτης! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...