Σπάρτη: Νέα, προσωπική, θέση για το θέμα προπονητή

Θέση για τα σενάρια που ήθελαν τον Κριστόφ Βαζέχα να απομακρύνεται από τη Σπάρτη πήραν οι Δημήτρης Βουδούρης, Δημήτρης Νικόλαρος και Θανάσης Σταματόπουλος.

Αναλυτικά η δήλωσή τους, που ακολούθησε την ανακοίνωση της ΠΑΕ Σπάρτη:

«Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα από απρόσωπα σάιτ και από «γραφικούς τύπους που κάνουν τους δημοσιογράφους, θέλουμε να ανακοινώσουμε ότι δεν έχουμε ανάγκη από βοήθειες, ούτε από νταβατζήδες που θέλουν να φαίνονται σαν ήρωες της ομάδας.

Η AE Σπάρτη ΠΑΕ έχει διοίκηση ισχυρή και ενωμένη και προπονητή τον κύριο Κριστόφ Βαζέχα από τον οποίο είμαστε ευχαριστημένοι, τόσο από το έργο του, όσο και από την αξιοποίηση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Και γνωρίζουμε ότι όσο καλός ήταν ως ποδοσφαιριστής, το ίδιο και ακόμα καλύτερος είναι ως προπονητής.

Η παρουσία των κ.κ. Τσιριμπή, Φυντάνη στο γήπεδο για το φιλικό της ομάδας μας με την Καλαμάτα ήταν τυχαία και δεν σχετίζεται με τίποτε άλλο παρά με το γεγονός ότι ήθελαν να το παρακολουθήσουν. Δεν έχει γίνει καμία επαφή με τον κύριο Φυντάνη και τον κύριο Τσιριμπή για να έρθουν να βοηθήσουν την ομάδα.

Η ομάδα δεν χρειάζεται σωτήρες σ’ αυτή τη νέα αρχή που κάνουμε. Είμαστε ένα διοίκηση – προπονητικό τιμ και στηρίζει ο ένας τον άλλο.

Δημήτρης Βουδούρης

Δημήτρης Νικόλαρος

Θανάσης Σταματόπουλος».

The post Σπάρτη: Νέα, προσωπική, θέση για το θέμα προπονητή appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...