Σπανός: «Παραλίγο να εγκληματήσουμε κατά του εαυτού μας»

Τα πέντε γκολ που σημείωσε ο Άρης απέναντι στον Παναιγιάλειο δεν αλλοίωσαν τη βασική σκέψη του Δημήτρη Σπανού σχετικά με το επίπεδο σοβαρότητας της ομάδας του, ενώ αναφέρθηκε και στο μέλλον του στην ομάδα.

Ο προπονητής του Άρη έκρινε ότι η ομάδα του στερήθηκε συγκέντρωσης. «Η επιστροφή για μας ξεκίνησε καλά σε επίπεδο αποτελέσματος και άσχημα σε συγκέντρωση, σοβαρότητα ίσως και σε απόδοση σε διάρκεια. Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής σε ότι αφορά τον νικητή, αλλά με τα πολλά λάθη που κάναμε φθάσαμε κοντά στο να εγκληματήσουμε κατά του εαυτού μας. Προσπαθούμε βήμα-βήμα να κλειδώσουμε και μαθηματικά την άνοδο με οποιονδήποτε τρόπο. Κινδυνέψαμε σήμερα και ήταν διδακτικό για μας στο ότι δεν υπάρχει ομάδα την οποία αν δεν την αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα θα την κερδίσεις εύκολα. Πρέπει να πηγαίνουμε ταπεινά και σίγουρα», είπε αρχικά.

Σε ερώτηση για το δικό του μέλλον, είπε: «Έχω πει από την πρώτη στιγμή ότι ο προπονητής πρέπει να έχει φιλοδοξίες. Σε έναν σχεδιασμό μιας ομάδας δεν είναι στο χέρι μου να επέμβω σε ότι αφορά το θέμα του προπονητή. Δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο. Θεωρώ όμως ότι είναι νωρίς ακόμη γιατί προέχει να πετύχουμε και μαθηματικά τον στόχο μας. Επειδή θεωρώ ανοιχτόμυαλο τον εαυτό μου, ούτως ή άλλως είναι τιμή για μένα το ότι πέρασα από τον σύλλογο».

Κατέληξε αναφερόμενος στον Δημήτρη Ανάκογλου. «Θα θέλαμε να κάνουμε μια μεγαλύτερη νίκη και λιγότερη αγχωτική. Αξίζει όμως να την αφιερώσουμε στον Δημήτρη Ανάκογλου που είχε μια μεγάλη ατυχία. Με ρωτούσατε πότε θα παίξει κι εγώ ήξερα. Θα πρέπει να προσπαθήσει, να είναι πολύ δυνατός ψυχολογικά και του χρόνου να είναι πανέτοιμος στον Άρη. Του αφιερώνουμε τη νίκη και του ευχόμαστε να επιστρέψει το συντομότερο».

Πηγή: gazzeta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...