Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για το Μαυροβούνι!

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον Τύρναβο έφυγε το Μαυροβούνι, όπου επικράτησε της τοπικής ομάδας με σκορ, 1 – 4!

Οι «πετεινοί» έφθασαν στη πολυπόθητη νίκη με τα γκολ να έρχονται στο δεύτερο ημίχρονο και το σύνολο του Γιάννη Σιάρκου έφθασε τους δέκα έξι βαθμούς και την όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Από την άλλη, η ομάδα του Γιώργου Παπαντωνίου δεν πήρε κάτι θετικό από το εν λόγω παιχνίδι και έτσι ο Τύρναβος έμεινε στους δέκα τέσσερις βαθμούς και τη δέκατη θέση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο 49ο λεπτό, ο Σάββας Χατζηλιάδης ευτύχησε να βάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά στο σκορ, ενώ πέντε λεπτά μετά, ο Αποστόλης Βούκουτος πέτυχε το 0 – 2.

Ο Δημήτρης Μπάγκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0 – 3 στο 66ο λεπτό, ενώ εννέα λεπτά μετά, ο Στέφανος Πρισακάρου μείωσε για τον Τύρναβο σε 1 – 3.

Το τελικό 1 – 4 για το Μαυροβούνι διαμορφώθηκε στο 77ο λεπτό με τον Βασίλη Σπανό.

Οι Συνθέσεις

Τύρναβος (Γιώργος Παπαντωνίου): Φαρμάκας, Παπαδόπουλος, Αυλογιάρης, Γανός, Κατσαρός, Βερύκος, Πρισακάρου, Βλιώρας, Πέτρο (62′ Σιούτης), Μήγας (55′ Τσέζμα), Στεμπάρι (75′ Στεφανίδης).

Μαυροβούνι (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης, Μπάγκας Δ., Σάπιος (85′ Νότας), Μπάγκας Κ., Μαντζαφούλης, Μούμος, Μπαντζέλας Β. (56′ Ακριβόπουλος), Μπαντζέλας Ν., Βούκουτος (80′ Προβίδας), Χατζηλιάδης, Γαρουφαλιάς (72′ Σπανός).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καρακώστας, Κοτούμπας Δ., Δεληγιάννη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...