Σπουδαία κίνηση με Γεωργούλα για τα Βούναινα, επέστρεψε και ο Τριτόπουλος

Οι μεταγραφικές κινήσεις δεν σταματούν για τα Βούναινα, με τους «βυσσινί» να ενισχύονται σημαντικά με δύο ποδοσφαιριστές στη μεσαία γραμμή.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη απέκτησε τον Θοδωρή Γεωργούλα που αγωνίζονταν μέχρι τώρα με τη φανέλα της Αμπελιάς και κέρδισε την άνοδο στην Α΄ΕΠΣ Λάρισας τη περασμένη ποδοσφαιρική χρονιά, ενώ στον σύλλογο επέστρεψε και ο Νίκος Τριτόπουλος έπειτα από τη παρουσία του στον Θεσσαλικό Ματαράγκας.

Η ανακοίνωση για τον Θοδωρή Γεωργούλα:

«Η Αθλητική Ένωση Βουναίνων 1982 ανακοινώνει την απόκτηση του Θοδωρή Γεωργούλα από τον Ολυμπιακό Αμπελιάς. Ένας παίκτης που πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΛ και βοήθησε τα μέγιστα γι’ αυτή την επιτυχία την περασμένη σεζόν.

Ο έμπειρος μέσος ξεκίνησε προπονήσεις με το σύλλογό μας και αναμένεται να δώσει πολύτιμες βοήθειες στη μεσαία γραμμή.

Ο «Φίγκο» κουβαλάει βαρύ βιογραφικό αφού έχει περάσει από πολλές ομάδες του νομού μας με σημαντική προσφορά. Το Δ.Σ. της ομάδας του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για τον Νίκο Τριτόπουλο:

«Η Αθλητική Ένωση Βουναίνων 1982 ανακοινώνει την επιστροφή του Νίκου Τριτόπουλου στο σύλλογο. Είναι 25 ετών, αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας και τη μεσαία γραμμή και την περασμένη σεζόν ήταν στον Θεσσαλικό Ματαράγκας, ομάδα της Καρδίτσας.

Ο Λαρισαίος ποδοσφαιριστής διακρίνεται για την ταχύτητά του και αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας στο νέο πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Το Δ.Σ. της ομάδας του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...