Σπουδαίος βαθμός για Μεσοχώρι, έ(Χ)ασε την ευκαιρία η Αμπελιά…

Δίχως νικητή και χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στο Μεσοχώρι, εκεί όπου η ομώνυμη ομάδα φιλοξένησε το συγκρότημα της Αμπελιάς για τη 14η αγωνιστική της Α΄1 τοπικής κατηγορίας.

Η ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου έχασε σημαντική ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσει στη πρώτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας, με τους «κόκκινους» να ισοβαθμούν με τα Βούναινα στη δεύτερη θέση, ενώ από την άλλη, σπουδαίο βαθμό κατέκτησε η ομάδα του Θανάση Γάτσιου στη προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του πίνακα της βαθμολογίας.

Από πλευράς γηπεδούχων ο Θωμάς Καραμάνος ήταν ο πρωταγωνιστής καθώς είχε σημαντικές στιγμές για να πετύχει κάποιο τέρμα, όπως και αποβλήθηκε στο 65ο λεπτό με απευθείας κόκκινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Γρηγόρη Περήφανο, ενώ για λογαριασμό των φιλοξενουμένων οι Νίκος Φαρμάκας, Στέφανος Σουλτούκης, Σταύρος Σαμαράς – Καμηλαράκης και Μίμης Κουρούκας έχασαν ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ στην αναμέτρηση.

Οι Συνθέσεις

Ελπίς Μεσοχωρίου (Θανάσης Γάτσιος): Λικάι, Χαράλαμπος Γ., Μουσιάρης, Καρατζιόλης, Φράτζας, Χαράλαμπος Κ., Μαρκούγιας (70′ Κουζιώνης), Καρακώστας (90’+1′ Κουγιαγκάς), Τσιάρας (80′ Μούσιος), Καραμάνος, Καλογιάννης (65′ Σδράνης).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Γεωργούλας Θωμ., Περήφανος, Σελήνης, Κολοβός Κ., Αγγέλης, Κολοβός Ν. (85′ λ.τ. Λαζαρίδης), Γεωργούλας Θοδ., Γαρουφαλιάς, Σαμαράς – Καμηλαράκης, Φαρμάκας (65′ Κουρούκας), Σουλτούκης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουμαρσόπουλος, Δημεράς, Παπαγεωργίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...