Σπουδαίο «διπλό» για τον Τύρναβο

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης έφυγε από την Αμυγδαλέα ο Τύρναβος, καθώς επικράτησε του τοπικού Αετού με 1 – 0 για την 15η αγωνιστική της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας.

Το συγκρότημα του Νίκου Αλεξούλη πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα» με τη σημερινή νίκη, φθάνοντας τους δέκα πέντε πόντους αλλά και την δωδέκατη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα, η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου έμεινε στους είκοσι τέσσερις πόντους και την έκτη θέση ύστερα από αυτή την αγωνιστική.

Τέσσερα λεπτά μετά τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και στο 64ο λεπτό, ο Βαγγέλης Τζιόλας πέτυχε το μοναδικό τέρμα του αγώνα, καθώς με πλασέ από θέση βολής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αντώνη Κωνσταντίνου.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Δημητρέλης και ο Γιώργος Καρβούνης απώλεσαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα στη σημερινή συνάντηση στο γήπεδο της Αμυγδαλέας.

Οι Συνθέσεις

Αετός Αυγδαλέας (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Κωνσταντίνου, Κορλός, Μούτσιος, Περδίκης, Ευαγγελούλης, Αντωνόπουλος, Κλούρας, Δημητρέλης, Ανδριανόπουλος, Καρβούνης, Σάρα (70′ Γκαραβέλης).

Τύρναβος 2005 (Νίκος Αλεξούλης): Γραβάνης, Λιάκος, Γαλάνης, Βλιώρας, Αυλογιάρης, Μπάκος, Γανός, Τατσελάρι Λ. (46′ Καλέσης), Τζιόλας, Γκαντρής, Καραλής (78′ Τσούτσας).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκάγκας, Αρχοντής, Δεληγιάννη Αλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...