Σπουδαίο «διπλό» ο Τοξότης Λάρισας!

Με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο της Χάλκης έφυγε ο Τοξότης Λάρισας όπου επικράτησε του τοπικού Ηρακλή με σκορ 4 – 2 για την 18η «στροφή» του 5ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Το συγκρότημα του Χρήστου Γκάτα επικράτησε αυτή την αγωνιστική εκτός έδρας του συνόλου του Γιάννη Τσαλάγγα κι έτσι έφθασε τους είκοσι βαθμούς, ενώ από την άλλη, ο Ηρακλής Χάλκης παρέμεινε στους τριάντα τέσσερις βαθμούς.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Τάκε έβαλε σε θέση οδηγού τον Τοξότη στο σκορ κι έκανε το 0 – 1, ενώ η μπάλα από τη προσπάθεια του Μπαλαή στο 11ο λεπτό σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 18′ ο Γιώργης με ωραίο διαγώνιο σουτ έκανε το 0 – 2 για τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 27′ ο Τσάντο μείωσε με έξοχο σουτ σε 1 – 2.

Στο δεύτερο μέρος του αγώνα και στο 70′, ο Τάκε πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 1 – 3, ενώ ο Γιώργης σε κόντρα επίθεση για τους φιλοξενούμενους διεύρυνε το σκορ σε 1 – 4.

Το μόνο που κατάφερε ο Ηρακλής Χάλκης στο υπόλοιπο του αγώνα ήταν να μειώσει στο 82ο λεπτό με τον Χρήστο Λένα για το 2 – 4, όπου ήταν και το τελικό σκορ. Πάντως, οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι και με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Τσάβο στο 88′ με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Τιμήθηκε ο Χρήστος Γκάτας πριν το ματς για την 4ετή του θητεία στον Ηρακλή Χάλκης στα χρόνια της Δ΄ Εθνικής. Ευχαριστίες από πλευράς του τεχνικού του Τοξότη Λάρισας.

Οι Συνθέσεις

Ηρακλής Χάλκης (Γιάννης Τσαλάγγας): Πρίφτης, Θυμάκης (Μούτσο), Βογιατζής Σωτ., Ντινούλης, Τσάβο, Αγγελακόπουλος (Παπαδούλης), Μπακαλούλης, Βογιατζής Χρ., Τσάντο, Καλογιάννης, Λένας.

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Λάμπι, Μελανός Ν., Μελανός Γ., Σούμας, Τσουμάνης, Λιάκος, Βουλτσίδης (63′ Μπουρουτζίκας), Γιώργης, Μπαλαής (81′ Νάτσιος), Τάκε, Τσάλαβος (75′ Γκουσγκούνης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Ζαχαρός, Ζαχαράκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...