Σπύρος Θεοδωρόπουλος: «Άρρωστος» Παναθηναϊκός και παρών στα δύσκολα!

Διαβάστε στο gazzetta.gr για τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, τον «mr. Chipita» που αποτέλεσε τον μοναδικό επιφανή φίλο του συλλόγου που βοήθησε την τελευταία πενταετία το «τριφύλλι» και βγαίνει μπροστά για την σωτηρία του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κατάσταση αποσύνθεσης μετά την απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να αφήσει το καράβι να πάρει πορεία προς τα βράχια. Ο οργανισμός βρίσκεται στην εντατική και η κίνηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου να βγει μπροστά για να δώσει λύσεις πριν να είναι πολύ αργά για τον «ασθενή», μοιάζει και είναι τούτες τις ώρες η μοναδική ελπίδα. Περισσότερα φυσικά θα γνωρίζουμε μετά την συνάντηση που είναι προγραμματισμένη για τις 2 το μεσημέρι στο Hilton αλλά είναι δεδομένο πως μέσα στο απόλυτο σκοτάδι, προέκυψε μια αχτίδα φωτός για το παρόν και το μέλλον του Παναθηναϊκού. Το πόσο μικρή ή μεγάλη είναι θα το διαπιστώσουμε τις επόμενες ημέρες. Ποιος είναι, όμως, ο «mr.Chipita» και ποια είναι η σχέση του με το «τριφύλλι» όλα αυτά τα χρόνια;

Ο Έλληνας επιχειρηματίας αποτελεί τον μοναδικό επιφανή φίλο του συλλόγου που την τελευταία πενταετία βοήθησε έμπρακτα την προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ. Όντας «άρρωστος» οπαδός του συλλόγου, μεγαλωμένος στις γειτονιές της Λεωφόρου, και στενός φίλος του Γιάννη Αλαφούζου, συνολικά έχει προσφέρει ένα ποσό κοντά στο 1.5 εκατομμύρια ευρώ ενώ είναι κάτοχος σουίτας στην Λεωφόρο. Δεν είναι λίγες οι φορές κατά το παρελθόν που παρακολούθησε παιχνίδια του Παναθηναϊκού στο πλευρό του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ.

Ο Θεοδωρόπουλος, πάντως, δεν έχει βοηθήσει μόνο την ΠΑΕ Παναθηναϊκός αλλά αποτελεί και χορηγό της ΚΑΕ ενώ συχνά δίνει το παρών στα παιχνίδια του «Εξάστερου» στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Η χρόνια ενασχόλησή του με την αγαπημένη του ομάδα τον καθιστά έναν άνθρωπο που γνωρίζει άριστα την κατάσταση που επικρατεί στον σύλλογο σε όλα τα επίπεδα και δεν αποτελεί… φωτοβολίδα ή έναν επιχειρηματία που αγάπησε ξαφνικά τον Παναθηναϊκό!

Διαβάστε ΕΔΩ το επιχειρηματικό who is who του «mr. Chipita».

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...