Σταμάτησε στα επτά, με πρωταγωνιστή τον Τσιμπουκλή!

Έχοντας σε τρομερή μέρα τον Τσιμπουκλή που πέτυχε τέσσερα τέρματα, ο Λαρισαϊκός επιβλήθηκε με το εμφατικό 7 – 1 του Δολιχιακού στη 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Χατζή συνεχίζουν με εμφατικό τρόπο τη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα και έφθασαν τους τριάντα επτά βαθμούς, με τον Λαρισαϊκό να βρίσκεται στο μείον τρία από τη κορυφή του 2ου ομίλου ύστερα από αυτή την αγωνιστική.

Αντίθετα, ο Δολιχιακός κάνει τη δική του προσπάθεια στο φετινό πρωτάθλημα και συνεχίζει από τη δέκατη τρίτη θέση έχοντας δώδεκα βαθμούς.

Στο 7ο λεπτό ο Τσιμπουκλής έκανε την αρχή, ενώ πέντε λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης έκανε το 2 – 0. Μάλιστα, στο 15′ ο Τσιμπουκλής σημείωσε και το 3 – 0, ενώ ο Κωνσταντάς με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4 – 0!

Λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος, ο Λαρισαϊκός διεύρυνε το σκορ σε 5 – 0, ενώ ο Δολιχιακός μείωσε σε 5 – 1, με αυτό να είναι και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη τώρα και στο 65′, ο Τσιμπουκλής έκανε το 6 – 1 και πέτυχε το τέταρτο προσωπικό γκολ στον αγώνα, ενώ ο Φωκαΐδης που είχε περάσει νωρίτερα στο παιχνίδι ως αλλαγή, διαμόρφωσε το τελικό σκορ με δικό του τέρμα στο 74ο λεπτό.

 Η Σύνθεση

Λαρισαϊκός (Γιώργος Χατζής): Τάσης, Δαλαμπύρας (73′ Μπουμπουνάρας), Βασιλείου, Καραΐσκος (55′ Ματζώνης), Ανδρώνης, Κωφός (46′ Μπρατάν), Μπουζώνας, Κωνσταντάς, Τσιμπουκλής (70′ Φωκαΐδης), Γκέκας, Κουτσιμάνης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μίχος, Καραμπούλας, Μπατζιανούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...