Σταμάτησε στα οκτώ η Ραχούλα, «καρέ» τερμάτων ο Σταμουλάκης!

Επιβλητική η Δόξα Ραχούλας στην 18η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας όπου συνέτριψε με 8 – 1 τον Διογένη και τον Θανάση Σταμουλάκη να πετυχαίνει τέσσερα γκολ!

Η ομάδα του Αποστόλη Τσιανάκα έφθασε τους τριάντα οκτώ βαθμούς και επέστρεψε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, ο Διογένης έμεινε στους δέκα βαθμούς και τη δέκατη θέση της βαθμολογίας.

Με το «καλημέρα» ο Αντώνης Μηταλούλης έκανε το 1 – 0 για τη Ραχούλα, ενώ στο 5′ ο Δημήτρης Τσακαβίτης διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Στο 20ο λεπτό ο Θανάσης Σταμπολάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0, ενώ ο Θανάσης Σταμουλάκης διεύρυνε το σκορ σε 4 – 0 στο 50′.

Πέντε λεπτά μετά, ο Βαγγέλης Γκομοσίδης αύξησε το σκορ σε 5 – 0, ενώ στο 63′ και 72′ ο Θανάσης Σταμουλάκης ανέβασε το σκορ σε 7 – 0.

Στο 77ο λεπτό του αγώνα ο Διογένης μείωσε σε 7 – 1, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, ο Θανάσης Σταμουλάκης βρήκε δίχτυα για τέταρτη φορά και διαμόρφωσε έτσι το τελικό, 8 – 1!

Οι άνθρωποι της Δόξας Ραχούλας εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον προπονητή του Ιπποκράτη, Σπύρο Ευαγγέλου και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα…

Η Σύνθεση

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Τζανακούλης, Σταμουλάκης, Σάλα, Εμμανουήλ, Τσακαβίτης, Σταμπολάκης (60′ Θεοχαρούλης Άρ.), Τζάνακας (50′ Ηλιούδης), Αργυρακούλης, Γκομοσίδης, Μηταλούλης (35′ λ.τ. Χασιώτης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Σούλης, Σκέτος, Σκριάπας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...