Σταμάτησε το σερί νικών του Φαλανιακού…

Η πρώτη απώλεια για τον Φαλανιακό είναι γεγονός στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ, καθώς ήρθε ισόπαλος δίχως τέρματα με τον Τύρναβο στο Δημοτικό γήπεδο της Φαλάνης για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους για να σημειώσουν κάποιο τέρμα, κατά κύριο λόγο με τους γηπεδούχους να έχουν τη κατοχή της μπάλας στο περισσότερο διάστημα του αγώνα, όμως οι ευκαιρίες χάθηκαν και το 0 – 0 αποτέλεσε το τελικό σκορ.

Έτσι, η ομάδα των Τάσου Μπεριτζά – Μιχάλη Μαλαμά έφθασε τους τριάντα έξι πόντους και βρίσκεται στο συν δύο από τον Ηρακλή Λάρισας, ενώ ο Τύρναβος με τον Βαγγέλη Τζιόλα στη τεχνική ηγεσία του συνεχίζει στη τελευταία θέση του πίνακα της βαθμολογίας έχοντας δώδεκα βαθμούς.

Πάντως, αμφότερες οι δύο ομάδες έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές στο 65′, καθώς από πλευράς Φαλανιακού ο Κώστας Τσιάκος και από πλευράς Τυρνάβου ο Σωτήρης Πατσής αποβλήθηκαν και πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια…

Οι Συνθέσεις

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς Μιχάλης Μαλαμάς): Μάλτζαρης, Παππάς (76′ Πανταζής Η.), Μάνικος (56′ Λυγούρας Χ.), Σούλι, Φλώρος, Λυγούρας Β., Πανταζής Γ., Μαχαίρας, Ιωαννίδης, Τσιάκος, Λεσάι.

Τύρναβος 2005 (Βαγγέλης Τζιόλας): Χαλκιάς, Πατσής, Κόκκας, Δασκαλόπουλος, Πρατσίλας (46′ Αυλογιάρης), Καρράς, Ντουνούδης, Μπάκος Κ. (88′ Τσέζμα), Κατσαρός, Νταναβάρας, Μπάκος Ι.

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Καρακώστας, Σκυβαλίδας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...