Στασιμότητα σε όλα τα θέματα

Στασιμότητα σε όλα τα θέματα

Οι ραγδαίες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου και η σύλληψη του Σταύρου Ψωμιάδη, όπως και η εμπλοκή του πατέρα του Μάκη, έχουν παγώσει τις εξελίξεις στον Ηρακλή, που δεν μπορεί να προχωρήσει σε ανειλλημένες υποχρεώσεις αλλά και αποφάσεις. Ετσι ως την Δευτέρα που θα συγκληθεί η έκτακτη γενική συνέλευση του ΓΣ Ηρακλής για την λήψη απόφασης παράδοσης της ομάδας στην οικογένεια Ψωμιάδη, δεν μπορεί να προχωρήσει τίποτα απολύτως.

Η πρώτη συγκέντρωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα έχει οριστεί για τις 5 Ιουλίου, αλλά ακόμα κανείς δεν ξέρει με ποιούς ποδοσφαιριστές, σε ποιά κατηγορία και ποιά διοικητική ομάδα. Το που θα γίνει η φετινή προετοιμασία αποτελεί ερωτηματικό τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά πρωτεύουν άλλα κυρίαρχα ερωτηματικά με την ομάδα και κυρίως με την εμπλοκή της οικογένειας Ψωμιάδη.

Προς το παρόν δεν υφίσταται προπονητής, αλλά και το μεγαλύτερο μέρος του έμψυχου υλικού είναι σε κατάσταση αναμονής. Στο έμψυχο δυναμικό είναι δεδομένο πως στον υπό σχεδιασμό «νέο» Ηρακλή συσσωρεύεται ένας αριθμός ποδοσφαιριστών που δεν γνωρίζουν τι θα πράξουν και που θα συνεχίσουν την καριέρα τους. Είναι επίσης ενδεικτικό πως μέχρι χθες, πριν την γνωστοποίηση της σύλληψης του Σταύρου Ψωμιάδη για τα στημένα παιχνίδια και της γνωστοποίησης της εμπλοκής του Μάκη Ψωμιάδη, σε δημοσκόπηση ιστοσελίδας που καλύπτει τα θέματα του Ηρακλή, το ποσοστό των ερωτηθέντων που συνηγορούσε στην ανάμιξη της οικογένειας Ψωμιάδη στα του Ηρακλή, ήταν περίπου 76%. Σήμερα μετά και τις χθεσινές εξελίξεις το ποσοστό αυτό μειώθηκε στο 59% με τάσεις υποχώρησης ακόμα παρακάτω. Σε κάθε περίπτωση οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών είναι σημαντικές και καθοριστικές για τον ιστορικό σύλλογο, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ “σφύρας και άκμονος” για ένα σοβαρό θέμα όπως είναι η βιωσιμότητα και αυτοτέλεια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...