Στα Βούναινα προπονητής ο Στεργιάδης, αποκτήθηκε ο Μπιμπλιτζής

Ο Θοδωρής Στεργιάδης είναι ο νέος προπονητής των Βουναίνων, με τη διοίκηση να ανακοινώνει και την απόκτηση του νεαρού και συνάμα ταλαντούχου τερματοφύλακα, Σοφοκλή Μπιμπλιτζή.

Η ανακοίνωση για τον Θοδωρή Στεργιάδη:

«Η Αθλητική Ένωση Βουναίνων 1982 ανακοινώνει την πρόσληψη του τεχνικού κ. Θοδωρή Στεργιάδη για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι γεννηθείς στις 17/12/1974, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης (Ειδικότητα ποδοσφαίρου) και είναι διπλωματούχος προπονητής ποδοσφαίρου (UEFA A).

Έχει μεγάλη εμπειρία στην προπονητική του καριέρα και αυτό το δείχνει το πλούσιο βιογραφικό του. Συγκεκριμένα ως προπονητής έχει περάσει από τις ακόλουθες ομάδες:

Απόλλων Λάρισας, ΑΣ Πυργετός, ΑΕΛ, ΠΟΕ, ΑΕΔ Νίκαιας, ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου, Αστραπή Νέας Πολιτείας, Λάρισας 2012, Αναγέννηση Καλοχωρίου και Δωτιέα Αγιάς.
Το Δ.Σ. της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για τον Σοφοκλή Μπιμπλιτζή:

«Η Αθλητική Ένωση Βουναίνων 1982 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Σοφοκλή Μπιμπλιτζή. 

Ο νεαρός αλλά ιδιαίτερα εξελίξιμος κίπερ προέρχεται από τον Φαλανιακό όπου για 1,5 χρόνο αγωνίστηκε σε πολλά παιχνίδια και έδειξε τα πλούσια προσόντα του.

Αποτελεί μία αξιόπιστη λύση κάτω από την εστία και η απόκτησή του σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα της ομάδας, αφού ουσιαστικά είναι η πρώτη μας μεταγραφή.

Το Δ.Σ. της ομάδας τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...