Στα δύσκολα… Φακίτσας!

Ο Σωκράτης Φακίτσας «καθάρισε» και πάλι τη μπουγάδα για τη Δόξα Βλαχογιαννίου, καθώς μετά το «διπλό» στη Φαλάνη, ο νεαρός μεσοεπιθετικός έδωσε ακόμη μία νίκη στη Δόξα, αυτή τη φορά απέναντι στα Βούναινα και πάλι εκτός έδρας!

Η Δόξα Βλαχογιαννίου επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες στην 6η αγωνιστική με το «διπλό» στην έδρα των Βουναίνων κι έτσι έφθασε τους έξι βαθμούς, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Θοδωρή Εμμανουήλ έμεινε στους τρεις βαθμούς ύστερα και από αυτή την αγωνιστική.

Στα του αγώνα, μόλις στο 5ο λεπτό ο Γκέρσι Καζάνι με δική του προσπάθεια η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του Δημήτρη Βλιώρα, ενώ η απάντηση για τη Δόξα ήρθε στο 15ο λεπτό με τον Σωκράτη Φακίτσα να πετυχαίνει τέρμα και το 0 – 1, με αυτό να μένει και μέχρι το φινάλε της σημερινής συνάντησης.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Βουναίνων (Θοδωρής Εμμανουήλ): Τέρπος, Γκομοσίδης (70′ Καζάνι Κ.), Κατσιώτης, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η. (87′ Γιουρούκης), Καρέντζος, Ραπτόπουλος, Ξαφάρας, Χριστοδούλου Κ., Καζάνι Γκ. (75′ Μερτζανίδης Φ.), Χατζηλιάδης Σ.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Μητούλας, Μπουζούκας (85′ Γαλάτος), Μάρκου, Αθανασούλης, Πάτσης, Πάσος, Φακίτσας Σ., Μπαντής, Θανασούλης (25′ λ.τ. Μωϋσίδης), Γκουρομπίνος (90′ Καλογιάννης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Τέγος Δ., Αρχοντής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...