Στα εγκαίνια της «ALFA WOOD» ο Μάκης Τσινίδης!

Ακόμη ένα κατάστημα εγκαινίασε ο όμιλος «ALFA WOOD» στη πόλη της Λάρισας και πλήθος κόσμου βρέθηκε στην όμορφη αυτή εκδήλωση το απόγευμα του Σαββάτου.

Το νέο κατάστημα λοιπόν, βρίσκεται στην οδό Σωκράτους 115 στη πόλη της Λάρισας, όπου βρέθηκε αρκετός κόσμος και μεταξύ άλλων το παρών έδωσε ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τη παράταξη της Ρένας Καραλαριώτου «Λάρισα Μπροστά», κ. Μάκης Τσινίδης.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Δήμου Κοιλάδος, Πρόεδρος Δημαρχιακής Επιτροπής αλλά και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Μάκης Τσινίδης, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους και συγγενείς αλλά και εργαζόμενους του ομίλου «ALFA WOOD» στα εγκαίνια του νέου καταστήματος στη Σωκράτους 115!

Η όμορφη αυτή εκδήλωση και τα εγκαίνια του νέου καταστήματος του ομίλου της «ALFA WOOD» ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19:30 το απόγευμα και μεταξύ άλλων βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και ο Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Πινακάς.

Ακόμη, στα εγκαίνια βρέθηκαν ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος, η υποψήφια Δήμαρχος Ρένα Καραλαριώτου, ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ Αχιλλέας Νταβέλης, ο πρώην Δήμαρχος Λαρισαίων Κώστας Τζανακούλης και φυσικά φίλοι, συγγενείς των συνεργατών, πελατών αλλά και των εργαζομένων στον όμιλο της «Alfa Wood».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...