Στα “κυανόλευκα” και ο Μάρκος Ντούνης!

Ο 24χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, λοιπόν, αποτελεί την επιλογή για τη θέση του ενός εξτρέμ, που αναζητούσε ο τεχνικός διευθυντής του Ηρακλή, μέσα από το μεταγραφικό πεδίο.

Ο Παύλος Μυροφορίδης γνωρίζει άριστα τον Μάρκο Ντούνη από τη θητεία στον Άρη και εκτιμά ότι είναι παίκτης, ικανός να προσφέρει τις απαιτούμενες λύσεις.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κατάγεται από την Αθήνα, αναδείχθηκε από την υποδομή του Πανιωνίου, έπαιξε στην πρώτη ομάδα του συλλόγου της Νέας Σμύρνης και μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, για να ακολουθήσει η παρουσία του στον Άρη, με τον οποίο έφτασε στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία την περασμένη περίοδο.

Είναι πολύ πιθανόν ο Μάρκος Ντούνης να ανακοινωθεί επισήμως την Παρασκευή 17/8, μαζί με τους Νίκο Πουρτουλίδη και Πέτρο Κανακούδη.

Αποχωρούν Βασίλης Παπαδόπουλος και Βασίλης Αμαραντίδης

Στους αποχωρούντες του ρόστερ θα πρέπει να προστεθούν και ο Βασίλης Παπαδόπουλος με τον Βασίλη Αμαραντίδη, καθώς ο Παύλος Μυροφορίδης κρίνει ότι η ομάδα παρουσιάζει πληρότητα στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Με τις μεταγραφές των Φώτη Γεωργίου και Δημήτρη Χασομέρη, την παραμονή του Μηνά Πτηνόπουλου και τη βέβαιη προσθήκη ενός ακόμη εξτρέμ (φαβορί οι Σάββας Σιατραβάνης και Μάρκος Ντούνης), το γκρουπ των ακραίων χαφ θεωρείται επαρκέστατο.

Πηγή: bluearena

The post Στα “κυανόλευκα” και ο Μάρκος Ντούνης! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...