Στα μπαράζ ανόδου η Δόξα Ραχούλας!

Στη τέταρτη θέση του 4ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Λάρισας τερμάτισε η Δόξα Ραχούλας κι έτσι θα αγωνιστεί εκείνη στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία.

Η ομάδα του Αποστόλη Τσιανάκα κέρδισε τη Λάρισα ’88 με σκορ 6 – 1 και εκμεταλλεύτηκε τη «λευκή» ισοπαλία της Μάνδρας με τον Πανιώνιο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν η Ραχούλα να τερματίσει στη τέταρτη θέση της βαθμολογίας με σαράντα οκτώ βαθμούς.

Από την άλλη, οι «βυσσινί» του Νίκου Μαλλικόπουλου τερμάτισε στη δέκατη θέση έχοντας συγκεντρώσει δέκα οκτώ βαθμούς.

Ο Βαγγέλης Γκομοσίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έδωσε το προβάδισμα στη Δόξα Ραχούλας, όπως με τον ίδιο τρόπο από τα έντεκα βήματα ο Καραμπλής πέτυχε το 1 – 1 για τη Λάρισα ’88.

Ο Σταμπολάκης έβαλε στη συνέχεια του αγώνα τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ο Θάνος Σταμουλάκης πέτυχε το 3 – 1 και το 4 – 1 για την ομάδα του κι έδωσε σαφές προβάδισμα στο συγκρότημα του Αποστόλη Τσιανάκα.

Προς το τέλος του αγώνα ο Βαγγέλης Γκομοσίδης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 5 – 1 και πέτυχε μάλιστα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα, ενώ σκόραρε και ο Τζανακούλης με πέναλτι και διαμόρφωσε έτσι το τελικό, 6 – 1!

Οι Συνθέσεις

Δόξα Ραχούλας (Αποστόλης Τσιανάκας): Αθανασόπουλος, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης Μ., Χασιώτης, Εμμανουήλ, Τσακαβίτης, Σταμπολάκης, Ηλιούδης, Τζάνακας, Γκομοσίδης, Σταμουλάκης.

Λάρισα ’88 (Νίκος Μαλλικόπουλος): Χάμος (70′ λ.τ. Θελούρας), Κωνσταντίνου Γ., Ναστούδης (75′ Λούτσα), Καλαπανίδας (46′ Χαρβατζής), Σδράλης, Σπανός, Λεμονής, Τσίντζιος, Τατσόπουλος, Κωνσταντίνου Β., Καραμπλής.

Διαιτητική Τριπλέτα
Σάρρος, Ρουπέλας, Σιαπλούλης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...