Στα Σπάτα ο Ντέμης!

Πρώτη φορά στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ ο πρώην πρόεδρος και ποδοσφαιριστής της Ένωσης παρακολούθησε αναμέτρηση της ΑΕΚ Κ12 με αντίπαλο τον Κένταυρο.

Στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων βρέθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης για πρώτη φορά από τότε που αυτό δημιουργήθηκε για την ΑΕΚ. Ένα έργο που είχε στήσει ο πρώην πρόεδρος και ποδοσφαιριστής της Ένωσης και δεν είχε δει όταν δημιουργήθηκε.

Πρόκειται για ένα έργο μάλιστα που είχε επισημάνει ο Νικολαΐδης ότι είναι τεράστιας αξίας και σημασίας για το μέλλον του συλλόγου σε επίπεδο ομάδας και ακαδημιών…
Εκεί βρέθηκε για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της ομάδας της ΑΕΚ Κ12 με αντίπαλο τον Κένταυρο. Μάλιστα εκεί ήταν και ο Αντώνης Νικοπολίδης ο γιος του οποίου αγωνίζεται στον Κένταυρο.

Συνάντησε αρκετούς φίλους στα Σπάτα ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ. Όπως τον Νίκο Λυμπερόπουλο για παράδειγμα με τον οποίο είχε σύντομο τετ α τετ. Εννοείται πως είδε και άλλα μέλη τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ όσο και υπαλλήλους ενώ αποχώρησε με την ολοκλήρωση της αναμέτρησης και διαμόρφωσε άριστη γνώμη για το προπονητικό κέντρο της Ένωσης…

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...