«Στα τρία πέναλτι… ένα κόρνερ»

Ανακοίνωση με αποδέκτη τον ρέφερι της αναμέτρησης, Τύρναβος – Λάρισα 2012, εξέδωσε η ομάδα της «Λάρισα 2012», εξαπολύοντας επίθεση τόσο στον διαιτητή κ. Καραγιάννη και την παρέα του, όπως σχετικά αναφέρει, αλλά όσο και τη διοργανώτρια αρχή της ΕΠΣ Λάρισας.

Πιο Αναλυτικά:

«Μετά από 20 αγωνιστικές ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας τη διοργανώτρια αρχή για το καταπληκτικό πρωτάθλημα που διεξάγεται με τους Καραγιάννηδες και τη παρέα τους.

Σήμερα στον αγώνα Τύρναβος – Λάρισα 2012 ο κ. Καραγιάννης μετά και τους καινούριους κανονισμούς, έδωσε στα τρία πέναλτι… ένα κόρνερ. Μετά τα σημερινά γεγονότα το Δ.Σ. της ομάδας αποφάσισε Γ.Σ. στις 14/02/2018 για να αποφασίσει τη πιθανή αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα. Αυτή η ομάδα δε χρωστάει τίποτα σε καμία διοργανώτρια αρχή και σε κανέναν Καραγιάννη. Δεν μπορεί ο κ. Καραγιάννης να παίζει με τον ιδρώτα των αθλητών μας και τα χρήματα της διοίκησής μας. Δεν μπορεί να παίζει κανείς με την προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της εταιρίας «Αφοί Φλώρου ΑΕ», αυτήν την δύσκολη οικονομικά εποχή και στα μελλοντικά της σχέδια που είναι το ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο 20 στρεμμάτων στη περιοχή «Αγία Μαρίνα» Λάρισας, εκεί όπου η ομάδα θα αποκτήσει το δικό της σπίτι, αλλά εκεί όπου και θα δημιουργηθούν τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Γιατί είναι γνωστό πως οι Αφοί Φλώρου δεν εκπροσωπούν μόνον μία ομάδα, αλλά μια ολόκληρη συνοικία με μεγάλη προσφορά κατά το παρελθόν με χορηγίες σε ομάδες βόλευ, μπάσκετ καθώς και στην αγαπημένη όλων μας, ΑΕΛ. Και έρχεται σήμερα ο κ. Καραγιάννης και η παρέα του να μας κόψει τα όνειρα μας. Μάλλον τα κατάφερε. Αρκετά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...