«Στεναχωρημένος για την εξέλιξη Λεοζίνιο»

Μπορεί η ομάδα να του έδωσε ένα ικανοποιητικό δείγμα γραφής της δουλειάς που γίνεται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, παρόλα αυτά ο Αντρέ Πάους έδειξε ιδιαίτερα στεναχωρημένος με την εξέλιξη της υπόθεσης του τραυματισμού του Λεοζίνιο.

Παράλληλα ο ίδιος όταν ρωτήθηκε για τον αριθμό του ρόστερ, δεν έκρυψε την ανησυχία του για τον όγκο των ποδοσφαιριστών με τους οποίους και δουλεύει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πιο Αναλυτικά:

Για το ματς:
«Δεν βγάζω συμπεράσματα τώρα. Οι παίκτες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας. Πιστεύω παίξαμε ένα καλό παιχνίδι. Είναι κρίμα που χάσαμε το Λεοζίνιο. Δεν θα τον έχουμε στα φιλικά παιχνίδια. Οι παίκτες δουλεύουν καθημερινά».

Για τον Λεοζίνιο:
«Έχει πάει ήδη στο νοσοκομείο. Κι εκεί θα δούμε τι θα γίνει».

Για το ξεκαθάρισμα:
«Όλοι τώρα έχουν τις ευκαιρίες τους. Είναι σημαντικό να παίρνουν λεπτά στην προετοιμασία. Έχουμε δύσκολου επιπέδου προπόνηση δουλειάς. Και θα δουλέψουμε ακόμα παραπάνω από εδώ και πέρα. Κρατάμε τα καλά μας λεπτά».

Για την φιλοσοφία του:
«Μου αρέσει όταν είναι πιθανό να παίζουμε ποδόσφαιρο από πίσω. Να κάνουμε καλούς συνδυασμούς και στο τέλος να δημιουργούμε ευκαιρίες. Μου αρέσει να πρεσάρουμε ψηλά και να κλέβουμε μπάλες γρήγορα. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ πάνω σε αυτό σε 5-6 βδομάδες ακόμα για να βγει αυτή η μέθοδος. Κάποιοι παίκτες παίζουν σε αυτό το στιλ για πρώτη φορά. Οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο παίζουν για πρώτη φορά μεταξύ τους. Έτσι, έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε αλλά είμαι ικανοποιημένος από την πρόοδο μας».

Για το ρόστερ:
«Είχα πει για 24 παίκτες. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα για το τελικό χτίσιμο του ρόστερ. Ξέρετε, μερικές φορές, έχουμε 27 παίκτες. 31 μαζί με τους τερματοφύλακες. Πρέπει να προπονηθούμε καλά και όταν προπονείσαι κάθε φορά θέλεις να παίξεις 11 εναντίον 11 και 5 παίκτες είναι εκτός. Έτσι, το ρόστερ των 23-24 παικτών χωρίς τους τερματοφύλακες θα είναι καλό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com