“Στεναχωρημένος παρά τη πρόκριση”

Παρά τη νίκη – πρόκριση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα (3 – 2), Ο Ηλίας Φυντάνης ήταν στεναχωρημένος στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, μιας και όπως είπε, δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο εκείνοι που τον βρίζουν και του φωνάζουν τι να κάνει, τον έβριζαν και σήμερα. Όπως μάλιστα είπε η ομάδα είχε ένα πλάνο, το οποίο έστω και στη παράταση της βγήκε και προκρίθηκε.

Πιο Αναλυτικά:

“Η ομάδα προκρίθηκε στα ημιτελικά. Στις 4 καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας. Μετά από 11 χρόνια. Παρά το ότι κερδίσαμε, έχω μια στεναχώρια. Γιατί κάποιοι με βρίζουν. Με φωνάζουν ξύπνα, κάνε αλλαγές κλπ. Όλοι αυτοί δεν ξέρουν τι δουλειά κάναμε, δεν ξέρουν το αγωνιστικό μας πλάνο. Ότι αλλάξαμε τακτικές πριν τον αγώνα. Περίμενε κανείς ότι η ομάδα θα φτάσει στους 4; Θα το λέω μέχρι να φύγω από τη Λάρισα. Όταν ήρθαμε τρώγαμε τέσσερα, τέσσερα, τέσσερα. Τι δεν σας αρέσει;

Στα αγωνιστικά, ξέραμε πως ο ΠΑΣ θα ρισκάρει. Ο ΠΑΣ κατέβηκε με ρόμβο. Εμείς είχαμε δουλέψει στο 4-1-4-1 γι΄ αυτό και στα αποδυτήρια αλλάξαμε την τακτική μας πριν τη σέντρα. Το ότι δεχόμαστε δύο γκολ από στημένες φάσεις είναι γκολ που δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε. Μακάρι να μπορούσαμε. Όταν έγινε το 1 – 2 δεν θελήσαμε να ρισκάρουμε. Είπαμε με τα παιδιά να πάμε στην παράταση. Περιμέναμε να πάμε στη παράταση για να ρισκάρουμε, όπως και κάναμε. Αυτό δεν τον ξέρει ο κόσμος. Πέραν του ΠΑΟΚ άλλη ομάδα δεν έχει βάλει τρία γκολ στον ΠΑΣ. Για εμάς σήμερα ήταν μια σπουδαία νίκη”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...