Στην Αθήνα, ο ΝΟΛ

Για να συνεχίσει την παράδοση ο ΝΟΛ καταβαίνει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Κολύμβησης που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ από τις 22 έως 27 Ιουλίου. Οι προπονητές Ζήσης Οικονόμου και η Μαρία Αναστασιάδου ετοίμασαν τα παιδιά του ΝΟΛ κατά τον καλύτερο τρόπο ούτως ώστε να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο που τους περιμένει.

Αν αναλογισθούμε δε τη σπουδαία εμφάνιση των αθλητών του συλλόγου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος το Φεβρουάριου του 2013 και σε διεθνείς συναντήσεις που έλαβαν μέρος, αισιοδοξούμε για μια ακόμη σπουδαία εμφάνιση.

Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες που θα πάρουν μέρος είναι:

Αλιπρασίτης Γιώργος, Ρεμπάμπης Νίκος, Παύλου Παναγιώτης, Λάππας Γιώργος, Τσάτσας Αστέρης, Μιγδάνη Χριστίνα, Χαλδούπη Άννα, Χαλιαμπάλια Βασιλική, Ιωαννίδου Ευαγγελία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου κάλεσε τα παιδιά και τους προπονητές σε συνάντηση για να τους ευχηθεί καλή επιτυχία. Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκε και η Ανθή Καραπέδη, ψυχολόγος και παλιά αθλήτρια του ΝΟΛ, η οποία μίλησε με τα παιδιά δίνοντάς τα οδηγίες για την αποφυγή του άγχους και τους μετέφερε τις δικές της εμπειρίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...