Στην Αυστρία η προετοιμασία του Ατρόμητου

Στην πατρίδα του Νταμίρ Κάναντι θα… χτιστεί ο Ατρόμητος της νέας περιόδου, με τον Κάναντι και τον Λαζαρίδη να πηγαίνουν στην Αυστρία ώστε να εξετάσουν τα δύο προπονητικά κέντρα που έχουν ξεχωρίσει.

Για την Αυστρία πέταξαν νωρίς το πρωί ο Team manager του Ατρόμητου, Νίκος Λαζαρίδης και ο προπονητής, Νταμίρ Κάναντι προκειμένου να εξετάσουν δυο προπονητικά κέντρα ενόψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας της ομάδας. Οι Περιστεριώτες, κατέληξαν πως η προετοιμασία για τη νέα χρονιά θα γίνει στην πατρίδα του προπονητή της ομάδας και αναμένεται πλέον να μάθουμε σε ποιο προπονητικό της Αυστρίας θα… χτιστεί ο Ατρόμητος της νέας σεζόν.

Οι άνθρωποι του Ατρομήτου συγκέντρωσαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προπονητικά κέντρα που βρέθηκαν και ενημερώθηκαν εκτενέστατα για τις παροχές και τις δυνατότητες φιλικών αγώνων που μπορούν να πραγματοποιηθούν.

Ο Νίκος Λαζαρίδης και ο Νταμίρ Κάναντι θα επιστρέψουν το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση της προετοιμασίας σε συνεργασία της διοίκησης με το τεχνικό τιμ.

Σε ό,τι αφορά την προπόνηση της Τρίτης, οι ποδοσφαιριστές έκαναν αποθεραπεία και ατομική ενδυνάμωση. Όσοι αγωνίστηκαν με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης στο Spa ενώ οι υπόλοιποι βρέθηκαν στο γυμναστήριο για ατομικές ασκήσεις.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...