«Στην Ελλάδα για Παναθηναϊκό ο Πιεμπογκσάντ»

Ο εκπρόσωπος της εταιρίας του Παϊρόι Πιεμπογκσάντ επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr το ταξίδι του Ταϊλανδού στην Αθήνα και το ενδιαφέρον για την αγορά του Παναθηναϊκού.

Οι πληροφορίες που αφορούν το ενδιαφέρον του Παϊρόι Πιεμπογκσάντ και του fund που εκπροσωπεί για την αγορά του Παναθηναϊκού διαδέχονται από το βράδυ της Δευτέρας η μία την άλλη. Το δεδομένο είναι πως το ενδιαφέρον είναι υπαρκτό, όπως και η πρόταση που κατατέθηκε στον Γιάννη Αλαφούζο αλλά και το ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν είναι… Τσάκας! Μέχρι εκεί. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο που να αφορά την οριστική κατάληξη της υπόθεσης που έχει πάρει αρχικά αρνητική τροπή μετά την άρνηση του «mr. ΣΚΑΪ» και τις επιπλέον απαιτήσεις για την παραχώρηση των μετοχών της εταιρίας.

Το πρωί της Τρίτης το gazzetta.gr επικοινώνησε με την εταιρία «Empire Asia» στην Ταϊλάνδη, της οποίας είναι ιδρυτής και ισχυρός άνδρας  ο Πιεμπογκσάντ, ο οποίος ζει και εργάζεται τον περισσότερο καιρό στο Λονδίνο. Ζητήσαμε ένα σχόλιο για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και ο ”spokeperson” της «Empire Asia» επιβεβαίωσε το θέμα.

«Γνωρίζουμε για το project που αφορά τον Παναθηναϊκό, έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό το τελευταίο διάστημα. Ο κύριος Πιεμπογκσάντ ήταν στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες και το επόμενο διάστημα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο.

Πηγή: gazzetta.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...