Στη Φιλιππούπολη για την επιστροφή στις νίκες η Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Κ19 του Απόλλωνα Λάρισας για το παιχνίδι του Σαββάτου (01/02) και ώρα 14:00 το μεσημέρι με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Άρτας στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Το συγκρότημα του Βαγγέλη Στουρνάρα μετά την ήττα από τη Δόξα Δράμας τη περασμένη αγωνιστική με σκορ 2 – 1, θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και τις νίκες στο παιχνίδι κόντρα στον Καραϊσκάκη.

Η αναμέτρηση έχει οριστεί για το μεσημέρι του Σαββάτου στις 14:00 και για πρώτη φορά ο τεχνικός της ομάδας θα έχει στη διάθεση του και τον Γρηγόρη Πασσιά που προωθήθηκε από τη Κ16 στη Κ19 με τον ίδιο όπου και ξεχωρίζει από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου (διακρίνονται στην αρχική φωτογραφία).

Το συγκρότημα της Κ19 που κάνει το δικό του ξεκίνημα από το περασμένο καλοκαίρι, δίνει συνεχώς χρόνο συμμετοχής σε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται, με τελευταίο παράδειγμα τη προώθηση του επιθετικού Γρηγόρη Πασσιά στο ήδη υπάρχον ρόστερ!

Όσον αφορά για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Καραϊσκάκη Άρτας, συμπεριλαμβάνονται οι εξής ποδοσφαιριστές: Μέκρας, Παπαθανασίου Ευσ., Ευθυμιάδης, Σκύφτας, Μαχούχας, Μπρότσης, Τσούπρος, Κέντρος, Κουτσούκης, Παπαθανασίου Γ., Εστιάδης, Μουσκεμένος, Πέπα, Παπαδόπουλος, Τσουλάνι, Βλησαρούλης, Βραζάλης, Παναγιώτου, Τσολάκης, Πασσιάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...