Στους «κομμένους» Ντοντό και Αγρόδημος!

Εκπλήξεις εμπεριείχε η λίστα του Αντρέ Πάους που αφορούσε το «ξεσκαρτάρισμα» του ρόστερ των «βυσσινί» μετά και τα αποτελέσματα των… φιλικών. Στη λίστα των «κομμένων» βρέθηκαν οι Ντοντο και Αγρόδημος.

Μετά τον δανεισμό των Καπού και Γροντή στα γειτονικά Τρίκαλα αλλά και την μετακόμιση των Καρατάσιου, Γεωργακόπουλου, Καλύβα και Παπαπολυμέρου στις ηλικιακές ομάδες της ΠΑΕ, στη λίστα των «κομμένων» από τον Αντρέ Πάους μπήκαν και οι Ντοντό, Αγρόδημος.

Για τον Βραζιλιάνο ο Ολλανδός τεχνικός δεν πείσθηκε για την αξία του και έτσι μετέφερε στον Αλέξη Κούγια το αίτημα του για αποδέσμευσή του, ενώ για τον Αγρόδημο τόνισε πως του λείπουν παιχνίδια παρά ικανότητα.

Στον πρώτο του ζητήθηκε είτε να παραχωρηθεί δανεικός, είτε να αποχωρήσει με ελευθέρας από τον σύλλογο, ενώ για τον Αγρόδημο η μόνη επιλογή που του δόθηκε ήταν ο εκ νέου δανεισμός του, πράγμα που δεν άρεσε στον ποδοσφαιριστή που ζήτησε να φύγει ως ελεύθερος. Αυτό δεν το δέχθηκε ο Αλέξης Κούγιας που αφού του έφερε το παράδειγμα του Γιαννιτσάνη, επέμεινε στην αρχική του απόφαση να δοθεί δανεικός και να επιστρέψει καλύτερος του χρόνου το καλοκαίρι στο σύλλογο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com