“Στόχος μας, η γρήγορη παραμονή”

Στον Metropolis Θεσσαλονίκης μίλησε ο Σάκης Θεοδοσιάδης, προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας ευκαιρίας δοθείσας από την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος της Football League για το Σαββατοκύριακο 28-29 Οκτωβρίου.

Ο τεχνικός των “κυανόλευκων” έκανε λόγο για το στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από την γρήγορη παραμονή στη κατηγορία, αναφερόμενος και για το πρόσφατο φιλικό τεστ με τον Άρη ση Θεσσαλονίκη.

Πιο Αναλυτικά:

«Μετά από αρκετά χρόνια επανήλθε στις επαγγελματικές κατηγορίες. Στόχος μας είναι η γρήγορη παραμονή σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και όσο πιο ψηλά φτάσουμε».

Ενώ για την καθυστέρηση της έναρξης:
«Είναι μια εξέλιξη αρνητική για εμάς. Δεν είναι ό,τι το καλύτερο ο τρόπος που λειτουργεί η Φούτμπολ Λιγκ και έχει επιφέρει έναν εκνευρισμό σε όλους τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτή την κατηγορία»

Για το πρόσφατο φιλικό με τον Άρη:
«Για εμάς ήταν ένα ωφέλιμο παιχνίδι απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Είδαμε τη συμπεριφορά της ομάδας μας. Πιστεύω ότι ήμασταν ανταγωνιστικοί. Δουλέψαμε αρκετά και στο αμυντικό και στο επιθετικό κομμάτι. Η λειτουργία μας ήταν σε ικανοποιητικό επίπεδο και μόνο οφέλη είχαμε».

Για τον Άρη και αν είναι καλύτερος από πέρυσι:
«Ο Άρης, επειδή τον αντιμετωπίσαμε δύο φορές μέσα σε διάστημα ενός μήνα, είναι μια ομάδα πολύ σοβαρή. Έχει παίκτες που ξέρουν την κατηγορία και έχουν κάνει πρωταθλητισμό σε αυτή. Είναι από τα μεγάλα φαβορί για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Για το ποιες άλλες ομάδες θα κυνηγήσουν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα:
«Θεωρητικά είναι ο ΟΦΗ που έχει πολύ καλή ομάδα, ο Απόλλων Καλαμαριάς που παρουσιάζεται ενισχυμένος και σοβαρός, τα Τρίκαλα που έχουν πολύ καλό ρόστερ. Αυτά είναι στη θεωρία. Η πράξη ενδεχομένως να είναι διαφορετική για όλες τις ομάδες».

Για το τι πρωτάθλημα θα γίνει εν συγκρίσει με πέρυσι:
«Ευελπιστώ ότι θα έχουμε καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες είναι πιο συγκροτημένες και πιο οργανωμένες. Έχουν δημιουργηθεί αξιόλογα ρόστερ. Η μόνη ανησυχία μου είναι αν παρουσιαστούν προβλήματα, όπως πέρυσι, κυρίως οικονομικά. Εάν δεν υπάρξουν, επειδή πέφτουν και πολλές ομάδες, θα είναι ένα καλύτερο πρωτάθλημα από τα προηγούμενα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...