«Συγχαρητήρια στα παιδιά – Άδικη η ήττα»

Συγχαρητήρια έδωσε στους ποδοσφαιριστές του, ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου μετά το άσχημο αποτέλεσμα της ΑΕΛ στη Νέα Σμύρνη (1 – 0) στον αγώνα με τον Πανιώνιο, αναγνωρίζοντας την προσπάθειά τους.

Πιο Αναλυτικά

«Έχω την εντύπωση πως ήμασταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ πως την πρώτη τελική ο αντίπαλος πέτυχε και το γκολ. Είχε άλλη μια ευκαιρία. Εμείς πατήσαμε στην αντίπλαη περιοχή. Αλλάξαμε πολλούς σχηματισμούς. Φορτωθήκαμε πολλές κάρτες. Βγήκε και η κόκκινη. Συνεχίσαμε να παίζουμε με 3-4-2 στις καθυστερήσεις είχαμε δύο φάσεις για την ισοφάριση. Για όλους τους λόγους αυτούς είμαι υποχρεωμένος να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Έχει μεγάλο δρόμο το πρωτάθλημα. Κάνουμε μια πολύπλευρη προσπάθεια τόσο σε φυσική κατάσταση όσο και σχημτισμούς. Είμαστε σε καλό δρόμο θέλουμε όμως και τα αποτελέσαματα. Συνεχίζοντας έτσι θα έρθουν τα καλά αποτελέσματα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Δυστυχώς για το σημερινό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Άδικη η ήττα μας και συνεχίζουμε».

Για τον Ουάρντα και Κάτσε…

«Με το ρόστερ που βρήκα στην ομάδα έναν σχηματισμό μπορούσσαμε να παίξουμε. Η διοίκηση έφερε ποδοσφαιριστές για να αλλάξουμε πράγματα. Ο Κάτσε και ο Ουάρντα είχαν αποχή από αγώνες, έχουν όμως την ποιότητα για να αλλάξουμε ταχύτητα στο παιχνίδι μας. Ίσως να μην ήταν 100% έτοιμοι. Για πρώτη εμφάνιση τα πήγαν καλά».

Για τη φάση του γκολ…

«Ο Μαξίμοβιτς έπαιξαν γρήγορα το ένα – δύο με τον Καμαρά και ορισμένοι δικοί μας ποδοσφαιριστές φοβήθηκαν και το πέναλτι και άφησαν τον Μαξίμοβιτς να σουτάρει».

Για τη φιλοξενεία του Πανιωνίου…

«Άριστη. Δεν είχα κανέναν ενδοιασμό για αυτό».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...