Συμπλήρωσε κάρτες (και) ο Γκατσολάρι

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος ποδοσφαιριστής με την κάρτα που αντίκρισε από τον διαιτητή Βάτσιο στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, έφτασε τις τέσσερις και μάλιστα πρόλαβε να δηλωθεί ήδη στο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ηρόδοτο που θα γίνει στη Νέα Αλικαρνασσό.

Να σημειωθεί βέβαια ότι ο Γκατσολάρι συμπλήρωσε κάρτες, γιατί είχε ήδη τρεις με την προηγούμενη του ομάδα, τα Τρίκαλα.

Στο παιχνίδι πάντως με τον Ηρόδοτο μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει δηλωθεί άλλος παίκτης για να εκτίσει την τιμωρία του.

Κάλεσμα από Ελπίδων σε Ουές – Αναγκαστικά εκτός με Βόλο

Ο δεξιός μπακ του Πλατανιά θα έχει έτσι την ευκαιρία να προσφέρει για πρώτη φορά τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα και δη σε αυτή των Ελπίδων, καθώς ανταμείβεται για τις σπουδαίες εμφανίσεις του, αλλά και για το γεγονός ότι από πέρσι κιόλας υπολογίζεται σαν μια βασική και αξιόπιστη μονάδα στον Πλατανιά. Φέτος ειδικότερα, ο Ουές, αποδεικνύεται πολύ σημαντικός στο παιχνίδι του Πλατανιά, κάτι που διέκρινε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, καλώντας τον για τα δύο παιχνίδια που είναι προγραμματισμένα στη Ζίλινα απέναντι στη Σλοβακία (Παρασκευή 22/3, 17:00) και στη Ριζούπολη με το Μαυροβούνιο (Τρίτη 26/3, 16:30).

Στον αντίποδα να σημειωθεί ότι προκύπτει ζήτημα σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του Ουές στο παιχνίδι με το Βόλο την μεθεπόμενη αγωνιστική. Ουσιαστικά, ο άσος του Πλατανιά αναγκαστικά θα μείνει εκτός, σε μία απρόσμενη, σίγουρα απουσία.

Πηγή: Αthlitiko

The post Συμπλήρωσε κάρτες (και) ο Γκατσολάρι appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...