Συνάντηση του Κ. Κολλάτου με τους κατοίκους της Τοπικής Κοινότητας Κυψελοχωρίου για το προσφυγικό

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία νομικού εκπροσώπου μετά και από την νέα επιστολή μου προς το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής για το Θέμα:

Λειτουργία Δομής φιλοξενίας προσφύγων στο Στρατόπεδο «Υπολοχαγού Ζιώγα Αργυρίου» στην Τ.Κ Κυψελοχωρίου του Δήμου Τεμπών.

«Στην επιστολή μου αυτήν ζητάω την πλήρη ενημέρωση για την κατασκευή των εγκαταστάσεων της Δομής όπως και αν έχει προηγηθεί περιβαλλοντολογική αδειοδότηση όπως τούτο ορίζεται στο άρθρου 16, παράγ. 3 του Ν.4375/2016 και αν υπάρχουν μελέτες που διασφαλίζουν την τήρηση των κανόνων ασφάλειας, πυροπροστασίας , υγιεινής , κλπ, αναφορικά με την κατασκευή της Δομής Υποδοχής και Φιλοξενίας Προσφύγων- Μεταναστών στο Κυψελοχώρι .

Σε περίπτωση που αγνοήσετε την παρούσα επιστολή και αδιαφορήσετε , σας ενημερώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια και διαδικασία προκειμένου να διαφυλάξουμε, αφ’ ενός μεν την ασφάλεια , υγεία και ομαλή διαβίωση των δημοτών μας , αφ’ ετέρου δε το ευαίσθητο περιβαλλοντικό οικοσύστημα της περιοχής Κυψελοχωρίου.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω , παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα και λεπτομερώς για τα προαναφερόμενα».

Στην σύσκεψη αποφασίσθηκε να αναλάβει η Τοπική πρόεδρος του χωριού την άμεση συνάντηση των τριών υποψηφίων Δημάρχων του Δήμου (Κολλάτος -Μανώλης-Κωστή) για να αποφασιστούν οι περαιτέρω ενέργειας .

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...