Συνέχεια με μία ανανέωση και μία μεταγραφή για τον Σμόλικα!

Συνεχίζει το μεταγραφικό του σχεδιασμό ο Σμόλικας και η συνέχεια έχει να κάνει με την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Κακαζούκη αλλά και τη δεύτερη μεταγραφή που αφορά τον Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Εμπειρία λοιπόν στους “πράσινους” με τον Αλέξανδρο Κακαζούκη να συνεχίζει στον σύλλογο της Φαλάνης αλλά και τον Δημήτρη Παπαγεωργίου που έχει αγωνιστεί σε Φαλανιακό, Αμπελωνιακό και Ατρόμητο Δασοχωρίου να αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη για το συγκρότημα του Βασίλη Μπακογιάννη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σμόλικα αναφέρει:

“Ο Σμόλικας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Κακαζούκη αλλά και τη δεύτερη μεταγραφή αυτή του Δημήτρη Παπαγεωργίου! Το μενού στον σχεδιασμό της ομάδας μας περιελάμβανε μια ανανέωση αυτή με τον έμπειρο μεσοεπιθετικό όπου πρόσφερε τα μέγιστα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, με τον Αλέξανδρο Κακαζούκη να είναι έτοιμος να προσφέρει και τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά. Ακόμη, με τα “πράσινα” του Σμόλικα θα αγωνίζεται και ο Δημήτρης Παπαγεωργίου ο έμπειρος μεσοεπιθετικός όπου έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε Φαλανιακό, Αμπελωνιακό και Ατρόμητο Δασοχωρίου όπου αναμένεται να προσφέρει κι εκείνος με τη σειρά του. Η οικογένεια του Σμόλικα εύχεται στους δύο ποδοσφαιριστές τα καλύτερα για την επόμενη χρονιά!”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...