Συναντήθηκαν οι εκπρόσωποι των αθλητικών site με τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (Πέμπτη 21/09/17) στα γραφεία της Ένωσης με εκπροσώπους του ηλεκτρονικού τύπου και του προέδρου της Ενώσεως κ. Δημητρίου Μπουχλαριώτη.

Οι κ.κ. Δημήτρης Πετρωτός (ArenaLarissa.gr), Χρήστος Γκατζούλης (athleticlarissa) και Σάκης Γκουρνέλης (larisagoal) που παρευρέθηκαν στα γραφεία ανέπτυξαν στον πρόεδρο τα σχέδια τους και τις προτάσεις τους για το ερασιτεχνικό τοπικό ποδόσφαιρο, επισημαίνοντάς του τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα sites για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους για μία έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου.

Από κοινού οι εκπρόσωποι ηλεκτρονικού τύπου και ο πρόεδρος της Ενώσεως, συμφώνησαν ότι οι δύο πλευρές πρέπει να συνεργαστούν για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου, δίνοντας βάση στα σωματεία του Νομού μας.

Ο κ. Μπουχλαριώτης επιφυλάχτηκε προς τους εκπροσώπους ότι η Διοίκηση θα στηρίξει το έργο τους σε όποιο κομμάτι μπορούν ως ιθύνοντες της ΕΠΣΝΛ. Επιπλέον τους τόνισε ότι μπορούν να παρευρίσκονται να παρακολουθούν όποτε θέλουν τα Διοικητικά Συμβούλια, έχοντας τη δυνατότητα του λόγου σε αυτά. Από πλευράς τους οι αθλητικογράφοι, υποσχέθηκαν ότι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της νέας διοίκησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com