Συνεχίζει απτόητος

Την 9η νίκη σε 10 παιχνίδια πανηγύρισε ο Α.Ο.Σουφλαρίων όπου, σε ένα σημαντικό από βαθμολογικής άποψης παιχνίδι, με αντίπαλο τον B.C Βόλος κατάφερε να πάρει ακόμα ένα ροζ φύλλο.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και τα Σουφλάρια να παίρνουν ένα ελαφρύ προβάδισμα με το
τέλος της πρώτης περιόδου(15-9). Στο 2ο δεκάλεπτο οι άμυνες δυνάμωσαν με τις δύο ομάδες να έχουν πολλά άστοχα σουτ με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με το σκορ στο <φτωχό> 26-15. Στην επανάληψη η ομάδα του Β.C Bόλος στην προσπάθειά της να επιστρέψει στο παιχνίδι πίεσε σε όλο το γήπεδο με αποτέλεσμα να οδηγήσει τα Σουφλάρια σε βιαστικές και λανθασμένες επιλογές και να μαζέψει την διαφορά(36-30 το αποτέλεσμα της 3ης περιόδου). Όμως οι παίχτες του Αντώνη Κυρατζή διατήρησαν το προβάδισμα και έχοντας πολλά κλεψίματα και σωστές επιλογές στον αιφνιδιασμό κατάφεραν για ακόμη μία φορά να φύγουν νικητές, με το τελικό σκορ να είναι 58-46.

Σουφλάρια (Κυρατζής): Μπαργιώτας 4π 4ρ, Νιαβής 9π(1) 2ρ, Καστώρης Δ. 6π 5α 2ρ, Κατσιάνης, Παπαδούλης 13π(1) 3ρ, Ναβροζίδης 14π 10ρ, Ρίζος 11π(1) 3α, Πολυμέρου, Καστώρης Ζ. 1π, Ζέρβας Δ.

B.C.Bόλος (Καρακατσώνης-Αθανασιάδης): Μπαλατσός, Μακούχας 6, Γαβαλάς 7, Πήτας 6, Χαντζόπουλος, Μαγκουρίτσας 3, Τζαλαβρέτας 15(1), Τσιτσιγιάννης 7(1), Καρασάββας, Φιλίππου, Σαξώνης  2, Δέρης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...